Wij geloven in mensen.

Jij presteert het beste wanneer je optimaal gebruik kunt maken van jouw talenten. In vrijheid en met wederzijds vertrouwen. De Business Partners van WerkTalent werken en denken als eigen ondernemer, maar acteren liever binnen de professionaliteit van een grotere organisatie met een vast salaris en zonder financieel risico. Ben jij geschikt om een nieuwe WerkTalent-vestiging uit de grond te stampen?

Ik wil meer weten Solliciteer nu

Business Partner worden bij WerkTalent

Je wilt meer. Je wilt doorgroeien, maar er is bij jouw werkgever geen mogelijkheid om binnen een à twee jaar je eigen vestiging te gaan runnen. Toch is het daar tijd voor. Je voelt het, je kan het en je bent er klaar voor! Na een paar jaar in de arbeidsbemiddeling wil je meer. Je snapt hoe je nieuwe klanten binnenbrengt, hoe je de juiste kandidaten vindt en hoe je zorgt voor de verbinding. Je hebt inzicht in de markt en je wordt gedreven door succes. Laat dat nu precies zijn, waar wij enthousiast van worden!

Wij geven je bij WerkTalent graag de kans en de vrijheid om samen met ons succesvol te worden. In ons Business Partner-model start je als Partner-trainee vanuit een bestaande vestiging bij jou in de buurt. Je leert zo onze organisatie en werkwijze kennen. Vanaf deze vestiging werk je gericht toe naar het openen van jouw eigen vestiging in jouw stad. Dagelijks ben jij bezig om de basis van jouw vestiging te leggen. In eerste instantie doe je dit alleen, nou ja alleen, intern hebben wij twee collega’s die jou de eerste maand helpen en bijstaan met raad en daad. Zij stropen net als jou de mouwen op en vieren een feestje als de eerste plaatsingen gerealiseerd worden. Na de eerste successen bieden wij jou al snel de ruimte om een eigen team om je heen te gaan creëren. Met elkaar gaan we een verbintenis voor de lange termijn aan!

In dit traject krijg je al veel vrijheid om zelf te ondernemen. Daarnaast begeleiden wij jou, zodat je alle ondersteuning krijgt die nodig is om binnen één jaar je eigen vestiging te openen. Ons Shared Service Center - bestaande uit HR, Finance en Marketing - en onze Backoffice die de vestigingen administratief ondersteunt, zijn erop ingericht om jou op alle fronten te helpen

Als Business Partner heb je sowieso een prima vast maandsalaris. Maar…. jouw totale jaarinkomsten zijn in feite ongelimiteerd. Je krijgt namelijk 25% van de winst van jouw vestiging, zonder limiet. Hoe succesvoller jij bent, hoe meer je daar de vruchten van plukt!

Heb jij het gevoel dat dit jouw kans is? Laat dan je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

beloven

Dit beloven wij

 Samen zorgen wij ervoor dat jij binnen 1 jaar je eigen vestiging opent.

verwachten

Onze verwachting

 Een energieke en ambitieuze arbeidsbemiddelaar
met een winnaarsmentaliteit.

jouw deel

Jouw Beloning

Goed vast salaris + 25% van de winst en
ongelimiteerde groeimogelijkheden!

Zo ziet het sollicitatieproces eruit

Een aantal Business Partners vertellen je meer...

Ik wil graag meer weten

Wil jij meer weten? Vul hieronder je gegevens in. Dan neemt Albert (Operationeel Directeur) snel contact met je op om je hier meer over te vertellen!

Lees alvast meer..

Lees hier alvast meer over ons Business Partner model; 

pdf-icon

Download

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent