Vacatures en werk in de Industrie

Wij snappen de industrie. Als jouw talent in industrie en productie ligt, ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben volop banen voor doeners met oog voor kwaliteit die als bijvoorbeeld productiemedewerker, operator of teamleider aan de slag willen. Fulltime, parttime of als bijbaan. Je kunt bij ons veel leren, ervaring opdoen en doorgroeien in industrie en productie.

Zoek vacature

Werken in de Industrie en Productie

De industrie is de bedrijfstak die met behulp van automatisering en robots in fabrieken grote hoeveelheden producten, materialen en artikelen maakt. De Nederlandse industrie is vooral gericht op voedselverwerking en elektrische apparaten (lichte industrie) en chemie en olieraffinage (zware industrie). Ook de techindustrie, waar bijvoorbeeld chips en robots worden gemaakt, is sterk in opkomst in Nederland.

Banen in de industrie

Zoveel verschillende industrieën, zoveel verschillende banen. Er is werk voor afgestudeerden aan een universiteit, maar ook voor ongeschoolden. Er zijn fysiek zware beroepen bij, maar ook licht werk zoals inpakken. Werk in de buitenlucht, maar ook binnen. Welke baan bij jou past, is afhankelijk van jouw talenten en voorkeuren. De industrie is een goede branche om werkervaring op te doen, veel te leren en carrière te maken. Maar ook als je een bijbaan zoekt waarmee je lekker snel kunt verdienen is werken in de industrie misschien wel wat voor jou. Kom eens langs om te kijken wat we jou te bieden hebben.

Alle vacatures in Industrie

Resultaten 1 tot 10 van 329

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent