Partner bij WerkTalent: Het model van de toekomst

Een Partner van WerkTalent is een ondernemende uitzender, die excelleert in zijn eigen specialisme en gebied. Jij hebt al flinke stappen gemaakt in de uitzendbranche maar je bent ambitieus en wilt méér!

Niet iedereen heeft een rijke vader en een afgelost huis. Maar toch kan er een ondernemer in je schuilen. Je bent gewoon goed in je vak, ambitieus en je wilt meeprofiteren van de resultaten die je behaald! Meer vrijheid van ondernemen, meedelen in de winst en een financieel onafhankelijke toekomst opbouwen.

WerkTalent heeft het Partner-model ontwikkeld. Het is een eerlijk win/win-model. Nee, het is geen franchise waarin je moet investeren/inleggen. Het is juist ontwikkeld voor mensen die geen financiele ruimte hebben maar die toch echt willen bouwen aan hun toekomst. Het is een ondernemersmodel voor ondernemers zonder eigen vermogen(nog). Ja, die bestaan!

Waarom zou WerkTalent daarin willen investeren? Omdat we daarmee de beste uitzenders kunnen verzamelen. Gewoon door een win/win-situatie te creeren. Partners bij WerkTalent bouwen namelijk aan hun eigen toekomst en bouwen ook aan de organisatie. Ze denken mee als mede-ondernemers en willen eigenlijk ook nooit meer weg. Ze willen alleen maar verder bouwen aan hun eigen vestigingennetwerk binnen WerkTalent. Over 2019 gaan we bijna 1 miljoen uitkeren aan bonussen!

Wat kun je van WerkTalent verwachten:

 • WerkTalent investeert in de door jouw te openen vestiging
 • We begeleiden en ondersteunen je
 • Je krijgt gewoon een vast salaris en 25% van de winst van jouw vestiging(en)
 • Het SSC (shared service center) ondersteunt je met de backoffice (denk hierbij aan de betaling en verzekering van uitzendkrachten, debiteurenbeheer, de benodigde software en facilitaire zaken)

Wat verwachten we van Partners van WerkTalent:

 • Ambitie om stappen te maken
 • Minimaal 2 jaar ervaring binnen de uitzendbranche zodat jij zelf weet hoe je succesvol kunt zijn in de branche
 • Ondernemerschap, de vrijheid om zaken op je eigen manier te doen en de discipline om dit ook waar te maken
 • Passie voor "het vak"! Je bent verslaafd omdat je er gewoon goed in bent!
 • Netwerkers, je beschikt over een uitgebreid netwerk en weet dit efficiënt in te zetten
 • Je bent geen einzelganger! Je bent in staat de juiste interne mensen om je heen te verzamelen en deze aan je te binden zodat je sneller door kunt groeien
 • Voor WerkTalent is het van belang dat iedere Partner iets toevoegt aan de groep bevlogen Partners die momenteel al actief is. Wij selecteren onze nieuwe Partners op ambitie, drive en ervaring.

Partner in 4 stappen

Onze selectieprocedure is zorgvuldig en duidelijk maar ook kritisch. Wij gaan niet investeren in iemand die waar we over twijfelen. Er moet genoeg ervaring, talent, ambitie en drive aanwezig zijn. Daarna is het helder en overzichtelijk proces waarin beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

Stap 1: Kennis
Stap 2: Je eigen begroting maken. Het format inclusief toelichting wordt je door WerkTalent toegezonden
Stap 3: Referenties, online assessment en een integriteitstest
Stap 4: Gesprek met het directieteam

Contact

Denk jij dat je het in je hebt om Partner te worden? Neem dan contact op met Albert van der Vliet (06 – 44 52 61 09) of stuur je cv naar albertvandervliet@werktalent.com

Kijk ook op: www.werktalent.com/partner

pdf-icon

Download hier als PDF


Terug

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent