De arbeidsbemiddelaar in Halderberge

Bij WerkTalent in Oudenbosch kijken we niet alleen naar je cv, soms laten we die zelfs helemaal achterwege. Het cv is onze houvast, maar jouw dromen en ambities zijn ons vertrekpunt. Met een goede handdruk en een lekkere kop koffie gaan wij tijdens een goed gesprek kijken welke functie en bedrijf bij jou past.

Ontdek onze vacatures in Halderberge

Ons kantoor is gevestigd tegenover de prachtige (en bekende) Basiliek in Oudenbosch. Dit is vlakbij de gemeenten Roosendaal en Etten-Leur. Daardoor kennen we de opdrachtgevers die bij jou om de hoek zitten. Groot en klein. Met vacatures in de bouw, techniek, logistiek en industrie. En omdat we onze opdrachtgevers regelmatig bezoeken, weten we precies wat er speelt op de werkvloer. Wij kunnen je daardoor meteen vertellen hoe de sfeer is en of je past bij de organisatie. En zo kun jij een goede keuze maken waarvan je zeker weet dat de cultuur, functie en arbeidsvoorwaarden bij jou passen. Win-win wat ons betreft.

Kandidaten helpen aan een vaste baan

Als jij op zoek bent naar de juiste baan die overeenkomt met je dromen en ambities en waar je elke dag weer met plezier naartoe gaat? Dan ben je bij WerkTalent Halderberge aan het juiste adres. Op onze vestiging streven wij ernaar om onze kandidaten te helpen aan een mooie vaste baan voor in de toekomst. Dat is waar wij een voldaan gevoel van krijgen en onze energie uit halen. Schrijf je in en solliciteer direct op een van de vacatures van ons uitzendbureau in Oudenbosch. Of loop gewoon eens bij ons binnen!

Schrijf je in    Naar alle vacatures van Halderberge

Zoek je een nieuwe medewerker?

Onze klanten noemen ons liever arbeidsbemiddelaar dan uitzendbureau. Wij leveren namelijk niet zomaar mensen, maar altijd de beste match voor jouw bedrijf. Mensen die bij jouw organisatie passen en voor langere tijd van toegevoegde waarde zijn binnen het team. Hoe hoog de druk ook is, we sturen liever géén kandidaat dan een kandidaat van wie we op voorhand weten dat het niks gaat worden. Daar zijn we altijd transparant in. Naar jou als opdrachtgever en naar de kandidaat. Wij zijn dan ook niet het type ‘snelle sales jongens’. We doen ons niet anders voor dan dat we zijn. Dat past bij ons én bij onze klantenkring.

Benieuwd naar de aanpak van WerkTalent? Of wil jij jouw vacatures plaatsen bij ons uitzendbureau in Oudenbosch? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Ervaringen van onze klanten

Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Wil jij weten hoe onze service wordt ervaren? Of wil je zelf jouw ervaring achterlaten? Bekijk dan onze klantbeoordelingen en/of schrijf zelf een review.

Review schrijven (2) Bekijk reviews

Markt 60
4731 HR Oudenbosch

T. 088 – 99 88 777
E. halderberge@werktalent.com

Openingstijden:
ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Klanten 
aan het woord

Wat kan ik voor je doen?

WT_Portret_CC_JespervandenBerg

Jesper van den Berg

Business Partner

06 – 49 90 81 04
jespervandenberg@werktalent.com

 if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

WT_Portret_CC_RickBaremans

Rick Baremans

Accountmanager 

06 – 26 75 62 34
rickbaremans@werktalent.com

 if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

WT_Portret_CC_DennisVerheijen

Dennis Verheijen

Junior accountmanager

06 – 82 57 10 62
dennisverheijen@werktalent.com

 if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

Volg ons

Schrijf je in

Recente vacatures

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent