Willem II

Willem II en WerkTalent

Werken bij de voetbaltrots van Tilburg? WerkTalent Tilburg heeft de handen ineen geslagen met Willem II  om nieuwe collega’s te zoeken voor de mooiste club van Nederland.

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan in een sportieve omgeving? Dan is werken bij Willem II jou op het lijf geschreven!

Willem II timmert op verschillende gebieden aan de weg. De club heeft de ambitie om structureel in het linkerrijtje te eindigen, heeft sinds de zomer haar eigen jeugdcomplex om eigen talenten klaar te stomen voor het grote werk en wil ook op organisatorisch gebied blijven groeien.

Daarom zijn wij op meerdere vakgebieden op zoek naar nieuwe collega’s die onze kantoororganisatie komen versterken. In samenwerking met WerkTalent, talentpartner van Willem II, zoeken wij mensen die bij de mooiste club van Nederland willen werken.

Willem II

Fotografie © Toin Damen

Mooiste club van Nederland!

Willem II Tilburg, opgericht in 1896, is een onuitwisbaar en positief element in de Tilburgse samenleving. Bij iedere wedstrijd worden de Tricolores door ruim 12.500 supporters richting de overwinning toegejuicht. De Willem II Voetbalacademie is onlangs gevestigd aan de Rueckertbaan waar men jong talent een kans biedt om uit te groeien tot de nieuwe Frenkie de Jong of Virgil van Dijk.

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie over de vacature of ben je zo enthousiast en wil je direct reageren? Dat kan!
WerkTalent Tilburg verzorgt de werving voor deze functies bij Willem II, Brian Hauwert (ook Willem II fan) vertelt je er graag meer over.

Brian Hauwert

Brian Hauwert

Business Partner
06 – 30 02 06 99
brianhauwert@werktalent.com

if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_instagram_circle_color_107172

Werken bij Willem II

Op de hoogte blijven van alle vacatures van WerkTalent volg ons op Facebook, Linkedin en Instagram.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent