Jouw uitzendbureau in Haarlem

Een ambitieuze vestiging waar het ondernemerschap vanaf spat. Dat typeert WerkTalent Haarlem. Dat merk je aan de ruime bereikbaarheid en de drive om elke vacature aan de beste kandidaat te koppelen. Of het nu om vacatures voor het uitzendbureau in Haarlem gaat, of in de wijde regio. Het is een lokale vestiging met de slagkracht van een landelijke.

Als kandidaat merk je dat aan de professionele én persoonlijke aanpak. Want als kandidaat ben je ook een klant. Zo zijn we bijvoorbeeld elk moment van de dag bereikbaar. En voeren we sollicitatiegesprekken voor vacatures van dit uitzendbureau in Haarlem ook buiten kantooruren. Solliciteer op de vacatures in logistiek, techniek, industrie of office in Haarlem. Of loop gewoon eens bij ons binnen.

Schrijf je in    Naar alle vacatures van Haarlem

Zoekt u een nieuwe medewerker?
Ondernemerschap met visie. Een blik op de lange termijn. En een eerlijk antwoord. Dat zijn de zaken waar u als opdrachtgever op kunt rekenen voor uw vacatures bij ons uitzendbureau in Haarlem. Voor uitzendfuncties én werving en selectie. Meer weten? We zijn 24/7 bereikbaar. Neem gerust contact op.

Ervaringen van onze klanten
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Of wilt u zelf uw ervaring achter laten? Bekijk dan onze klantbeoordelingen en/of schrijf zelf een review.

Review schrijven (2) Bekijk reviews

Kennemerplein 20
2011 MJ Haarlem

T. 088 – 99 88 723
E. haarlem@werktalent.com

Openingstijden:
ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Wat kan ik voor je doen?

WT_Portret_CC_JeroenVeerdig

Jeroen Veerdig

Partner 

06 – 30 19 89 36
jeroenveerdig@werktalent.com

if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

Volg ons op Facebook

Schrijf je in

Recente vacatures

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent