Jouw uitzendbureau in Utrecht

In Utrecht zetten we graag een extra stap. Zowel voor kandidaten als voor opdrachtgevers. Zoek je werk voor een paar uur of juist voor een paar maanden? Wij hebben het. Kom langs op de tofste plek voor vacatures bij ons uitzendbureau in Utrecht. 

Een cv zegt lang niet alles. Daarom horen we graag wat jij belangrijk vindt in een baan. En kunnen we je voorstellen voor de beste vacatures in de logistiek in Utrecht. Of juist in de techniek, office of industrie. Net wat jij zoekt. Wil je weten welke geschikte vacatures ons uitzendbureau in Utrecht voor jou heeft? Bel of mail ons.

Schrijf je in    Naar alle vacatures van Utrecht

Zoekt u een nieuwe medewerker?
Voor een paar uur, een dag of juist véél langer. Als uitzendbureau in Utrecht zijn we actief in de regio. Zo zijn we aangesloten bij verschillende businessclubs en hebben we een groot netwerk. Wij komen graag bij u langs. Dan bespreken we met welke van uw vacatures ons uitzendbureau in Utrecht u kan helpen.

Ervaringen van onze klanten
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Of wilt u zelf uw ervaring achter laten? Bekijk dan onze klantbeoordelingen en/of schrijf zelf een review.

Review schrijven (2) Bekijk reviews

Hoofdveste 2
3992 DG Houten

T. 088 – 99 88 730 
E. utrecht@werktalent.com 

Openingstijden:
ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Wat kan ik voor je doen?

WT_Portret_ContactCard_JanineWijnberg

Janine Wijnberg

Partner

06 – 44 52 47 90
janinewijnberg@werktalent.com

if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 

WT_Portret_ContactCard_LonnekevanStraalen

Lonneke van Straalen

Intercedente

06 – 26 85 86 65
lonnekevanstraalen@werktalent.com

if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 

Volg ons op Facebook

Schrijf je in

Recente vacatures

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent