Jouw uitzendbureau in Hilversum

We zien altijd oplossingen om vacatures van ons uitzendbureau in Hilversum goed en snel in te vullen. Lukt iets niet? Dan proberen we gewoon wat anders. Een goed idee testen we namelijk altijd. Ongeacht of het bijvoorbeeld om een logistieke vacature op uitzendbasis gaat. Of om werving en selectie voor een commerciële, technische of administratieve functie.

Ben je schoolverlater zonder werkervaring of heb je juist een dik cv? Het maakt ons niet uit. We kijken veel liever naar wie jij bent. En weten snel welke bedrijven bij je passen. Zo koppelen we jou aan de juiste vacatures van ons uitzendbureau in Hilversum. Goed contact vinden we belangrijk. Daarom zijn we bijvoorbeeld via WhatsApp bereikbaar, óók buiten kantoortijden.

Schrijf je in    Naar alle vacatures van Hilversum

Zoekt u een nieuwe medewerker?
Dan vinden wij die! Recruitment gebeurt tegenwoordig veel online. We plaatsen uw vacatures in bijvoorbeeld de logistiek in Hilversum dan ook actief in speciale Facebookgroepen. Maar met een goede oproep voor verhuizers en een etalage vol verhuisdozen komen wij ook een heel eind. Het één sluit het ander niet uit. We kunnen snel schakelen, óók buiten kantoortijden. Klanten moeten namelijk gewoon op ons kunnen rekenen. Nuon, Sandd en Boni gingen u al voor. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Ervaringen van onze klanten
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Of wilt u zelf uw ervaring achter laten? Bekijk dan onze klantbeoordelingen en/of schrijf zelf een review.

Review schrijven (2) Bekijk reviews

's-Gravelandseweg 29B
1211 BN Hilversum

T. 035 – 303 34 60
E. hilversum@werktalent.com

Openingstijden:
ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur
’s Avonds en weekend op afspraak

Wat kan ik voor je doen?

WT_Portret_CC_JobKersten

Job Kersten

Partner

06 – 26 97 74 84
jobkersten@werktalent.com

if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

Volg ons op Facebook

Schrijf je in

Recente vacatures

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent