Vacatures en werk in de logistiek

Op zoek naar werk in een bepaalde branche? Jouw logistieke talent krijgt bij ons alle ruimte voor ontwikkeling. Wij weten wat jouw mogelijkheden zijn. We hebben tijdelijke en vaste banen in de logistiek op elk niveau. Bijvoorbeeld als magazijnmedewerker, orderpicker of (heftruck)chauffeur. Met veel, weinig of geen ervaring, parttime, fulltime of als bijbaan; wij hebben een logistieke baan die bij jou past.

Zoek vacature

Werken in de logistiek

WerkTalent weet alles van logistiek, omdat we dagelijks met deze bedrijven in gesprek zijn en onze branchespecialisten alle trends in de gaten houden. Ruim 33.000 bedrijven in Nederland houden zich elke dag bezig met logistiek. Het is één van de sectoren waarin wij wereldwijd uitblinken. Natuurlijk spelen Schiphol en de Rotterdamse haven hierin een grote rol. Maar ook andere goederenstromen van en naar Europa verlopen vaak via Nederland. Wist je dat er in heel Nederland meer dan 3.000 voetbalvelden aan distributiecentra staan? En één op de tien werkenden in Nederland heeft een baan in de logistiek.

Banen in de logistiek

De logistieke service in Nederland is heel hoog en gaat veel verder dan alleen vervoer. Het is de hele keten van organiseren, plannen en managen van bestelling tot aflevering, die op z’n Engels supply chain wordt genoemd. Er zijn dan ook heel wat verschillende functies binnen de logistiek.

Voordat de goederen de weg op gaan (of het water of de lucht in) heeft er al heel wat logistiek werk plaatsgevonden. Bijvoorbeeld in een warehouse of magazijn, waar de bestellingen klaargemaakt worden. Je kunt er aan de slag als onder andere orderpicker, logistiek medewerker of planner. Of vind jij het leuker om je met de verplaatsing van de goederen bezig te houden, bijvoorbeeld als vrachtwagenchauffeur, heftruckchauffeur of kraanmachinist? Kom eens langs om te kijken wat we jou kunnen bieden.

Alle vacatures in logistiek

Resultaten 1 tot 10 van 319

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent