werkplekgroot (20200608130756756).jpg

4 redenen waarom je met WerkTalent wél je eigen toko opent

Ondernemen. Je denkt er al langer over na, maar hebt de stap nog niet kunnen en durven nemen. Wél heb je de ambitie, de juiste mentaliteit en het netwerk in de uitzendbranche. Hoe nu verder? WerkTalent! Bij WerkTalent houden we er namelijk van om het net even anders te doen. Wij gebruiken jouw talent, jij gebruikt ons als startpunt.

Jij kan via WerkTalent wél jouw eigen onderneming starten. Wij nemen namelijk alle mogelijke blokkades voor je weg. Vier redenen waarom je via WerkTalent wel start met ondernemen:

#1 Ondernemen zonder eigen investering
Mis jij het startkapitaal om je dromen waar te maken? Dan heb je aan WerkTalent een goede partner. Wij investeren in de door jou te openen vestiging. Dat is dus al een zorg minder!

#2 Ondernemen zonder risico: een vast salaris en 25% van de winst
Een tweede struikelblok bij het starten van een onderneming is waarschijnlijk onzekerheid over je inkomsten. Geen zorgen! WerkTalent neemt deze onzekerheid weg. Je krijgt namelijk gewoon een bruto jaarsalaris van €42.250,-. En om die extra ondernemersmentaliteit in je te stimuleren ontvang je ook nog eens 25% van de winst van jouw vestiging!

#3 Ondernemen en binnen 6 maanden een goed lopende eigen zaak in jouw regio
Je kent er de weg, hebt er het netwerk en woont er ook nog in de buurt: jouw regio. Daarom wil je het liefst daar een eigen vestiging openen. Wij durven je te beloven dat jij binnen een half jaar een goed lopende zaak hebt en binnen 1 jaar is jouw vestiging winstgevend!

#4 Ondernemen met een achterban om op terug te vallen
Jij krijgt de volledige verantwoordelijkheid over jouw eigen vestiging. Je maakt de begroting op en zorgt dat deze wordt gerealiseerd. Je haalt je eigen medewerkers binnen en stuurt deze aan. Je verovert de markt in jouw regio en bouwt je klantenbestand flink uit. Maar, kom je er echt even niet uit? Dan is WerkTalent er om je te ondersteunen.

Klinkt dit bijna te mooi om waar te zijn? Kom eens in contact! We vertellen je graag meer.

Ik wil graag meer weten.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent