Het verhaal van Guus bij WerkTalent

Hoe ziet je groei er binnen WerkTalent uit? Het verhaal van Guus.

Het startpunt binnen WerkTalent: je eigen vestiging. Dat is voor nu een hele mooie kans, maar jij hebt ambitie. En met die ambitie wil jij op termijn meer. Hoe wordt daar dat binnen WerkTalent gehoor aan gegeven? Business Partner Guus vertelt:

“We werken binnen WerkTalent met het splitsingsmodel. Je begint met je eigen WerkTalent vestiging binnen een bepaald gebied. Op het moment dat je die succesvol uit weet te bouwen (door omzet, het aantal uren per week dat mensen voor jou aan het werk zijn of winst), krijg je de kans om het aantal vestigingen binnen jouw gebied uit te breiden.

Ik ben begonnen met de vestiging in Gorinchem. We gestart in een klein pand, maar groeide al snel naar een team van 9 man. Inmiddels zijn we ook naar een groter pand verhuist. Op het moment dat deze vestiging voldoende winst maakte, kreeg ik de kans om binnen mijn gebied een nieuwe vestiging te openen. Met mijn ambitie en netwerk is in maart 2019 vestiging Zaltbommel geopend.

We zijn inmiddels 1 jaar aan de slag in Zaltbommel en ook daar winstgevend. Dat is een belofte van WerkTalent: de organisatie doet er alles aan om jou binnen 1 jaar winstgevend te krijgen. Dan is het aan mij en het team om dat uiteindelijk te realiseren. Dat is gelukt. De ambitie stopt daar zeker niet. Als ik naar mijn situatie kijk hoop ik binnen een jaar een derde vestiging te openen. Zowel in Gorinchem als in Zaltbommel gaat het erg goed, dus ik werk nu toe naar een nieuwe splitsing.”

 

Ik wil graag meer weten.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent