Dit zijn dingen waar je superblij van wordt!

Klein begonnen bij WerkTalent, maar uiteindelijk gegroeid tot iets om trots op te zijn: Het verhaal van Sascha (Business Partner Zuidplas)

Bij WerkTalent kan je van iets kleins iets groots maken. Je begint met een kleine vestiging, welke je uiteindelijk opbouwt en uitbreidt naar iets groters. Op deze uitbreiding mag je trots zijn en dit zorgt ervoor dat je waardering krijgt voor het werk dat je doet. Dit geldt ook voor Sascha:

‘’Ik werk al 9 jaar bij WerkTalent. Een oud collega hier in de buurt bracht me in contact, zij was net een eigen vestiging begonnen. Het begon heel klein met één bureau en één stoel, waar dan voor mij nog één bureau en stoel bij kwam. We begonnen met een lijst van potentiële klanten die gebeld moesten worden en het uitnodigen van uitzendkrachten. Op een gegeven moment kwam er nog een collega bij en langzamerhand zijn wij als vestiging steeds groter te worden.

Uiteindelijk zijn wij overgegaan naar een nieuwe pand in de Dorpsstraat en zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in de logistiek en techniek. Toen mijn collega een nieuwe uitdaging aangeboden kreeg, is zij wegegaan en werd mij gevraagd of ik van deze vestiging een succesvolle vestiging wilde maken.

Op dit moment werken wij met z’n vijven in dit pand en hebben wij de gezamenlijke ambitie om nog een vestiging te openen. Voordat deze geopend kan worden, moet er gekeken worden naar de kansen binnen de markt. Mijn eigen ambitie is om een nieuwe vestiging te openen in dit gebied. En als die vestiging dan succesvol is, zou ik dat jaar daarop weer een nieuwe vestiging willen openen in een ander gebied hier in de buurt. Dit gaat mij lukken zolang wij als team goede mensen binnen halen die graag bij ons willen werken en de ambitie hebben om zichzelf te ontwikkelen. Er is niks mooiers dan die mensen de kans te geven om zich verder te ontwikkelen.

Ik word erg enthousiast van nieuwe klanten, die vanuit zichzelf naar ons toekomen omdat ze je kennen vanuit het gebied. Ook de uitzendkrachten die bellen door een goede ervaring van naasten maken mij gelukkig. Dit zijn dingen waar je super blij van wordt en gelukkig gebeurt dit ook vaak. Hierdoor word je dag een stuk positiever en heb je zin om je 100% in te zetten. Ik kan zeggen dat ik met trots naar mijn werk ga en dat ik erg trots ben op mijn team.’’

 

Ik wil graag meer weten.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent