Werken bij Cladding

Cladding is met meer dan 20 jaar ervaring een toonaangevend bedrijf in dak- en gevelbekleding. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor dak- en gevelbekleding, dakbedekking, isolatie en lichtstraten. Ons team werkt iedere dag aan de gebouwschil van diverse panden, voornamelijk in de industrie en utiliteitsbouw. Dit kan variëren van het monteren van een complete gevel tot het herstellen van diverse schademeldingen, variërend van het vervangen van een hoekstuk tot het overspuiten van een gevel. Daarnaast zijn wij dagelijks op diverse daken te vinden voor het monteren van veiligheidssystemen.

Werken bij Cladding

Wat wij bieden

Bij ons kan jij binnen een dynamische onderneming het vak dak- en gevelbekleding leren. Deze praktische opleiding leert jou ‘on the job' alle fijne kneepjes: Monteren, tekeningen lezen, samenwerken, plannen, logisch beredeneren en nog veel meer. Hierdoor kan jij in een kort tijdsbestek grote stappen maken in jouw ontwikkeling en salaris!

Wij bieden veel vrijheid en evenveel verantwoordelijkheid tegen een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden. Daarnaast zijn er ook zeker doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden.

Werken bij Cladding

Daarom WerkTalent

  • Vaste contactpersoon
  • Certificering & opleiding
  • Transparant
  • Betrokken

Daarom Cladding

  • Een zelfstandige, afwisselende baan
  • Een fijne en informele werksfeer
  • De mogelijkheid tot een (vast) contract
  • Ruime opleidingsmogelijkheden

Samenwerking Cladding en WerkTalent

Cladding en WerkTalent werken nauw samen om de vacatures bij Cladding in te vullen en om mensen in te zetten op hun talent. 

Vacatures bij Cladding

Resultaten 1 tot 2 van 2

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Jesper van den Berg.

Jesper van den Berg

Jesper van den Berg

Business Partner

06 – 49 90 81 04
jespervandenberg@werktalent.com

if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent