Jouw uitzendbureau in Utrecht

Bij WerkTalent Utrecht hebben we een unieke samenwerking opgezet met FC Utrecht: FC Utrecht@Work. Zowel voor kandidaten als voor opdrachtgevers. Zoek je werk voor een paar uur of juist voor een paar maanden? Wij hebben het. Kom langs op de tofste plek voor vacatures bij ons uitzendbureau in Utrecht. We werken namelijk vanuit een skybox van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard!

Een cv zegt lang niet alles. Daarom horen we graag wat jij belangrijk vindt in een baan. En kunnen we je voorstellen voor de beste vacatures in de logistiek in Utrecht. Of juist in de techniek, office of industrie. Net wat jij zoekt. Wil je weten welke geschikte vacatures ons uitzendbureau in Utrecht voor jou heeft? Bel of mail ons, of loop gerust bij ons binnen in Stadion Galgenwaard. 

Schrijf je in    Naar alle vacatures van Utrecht

Zoekt u een nieuwe medewerker?
Voor een paar uur, een dag of juist véél langer. Als uitzendbureau in Utrecht zijn we actief in de regio. Zo zijn we aangesloten bij verschillende businessclubs en hebben we een groot netwerk. Kom eens langs bij ons kantoor in een skybox van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard. Dan bespreken we met welke van uw vacatures ons uitzendbureau in Utrecht u kan helpen.

Ervaringen van onze klanten
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Of wilt u zelf uw ervaring achter laten? Bekijk dan onze klantbeoordelingen en/of schrijf zelf een review.

Review schrijven (2) Bekijk reviews

Stadion Galgenwaard 
Skybox 5.14
Herculesplein 241
3584 AA Utrecht

T. 088 – 99 88 730 
E. utrecht@werktalent.com 

Openingstijden:
ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Volg ons op Instagram

@werktalentutrecht

Wat kan ik voor je doen?

WT_Portret_CC_WimBubberman

Wim Bubberman

Algemeen Directeur | Directie

06 – 22 47 48 45
wimbubberman@fcutrechtatwork.nl

if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706

WT_Portret_ContactCard_JanineWijnberg

Janine Wijnberg

Partner

06 – 44 52 47 90
janinewijnberg@werktalent.com

if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 

Volg ons op Facebook

Schrijf je in

Recente vacatures