Bij WerkTalent geloven we dat een bedrijf groeit met de juiste mensen, en mensen groeien in het juiste bedrijf. Zo’n match maak je alleen wanneer je elkaar persoonlijk kent en weet wat er speelt.

Daarom worden onze vestigingen gerund door ondernemers uit jouw buurt. We spreken jouw taal en het jargon van de werkvloer. Zo drinken we makkelijk samen een kop koffie. Om elkaar beter te leren kennen en elkaar te helpen groeien.

Direct contact

Waarom WerkTalent

Wat doet WerkTalent anders dan de concurrentie?

De wereld verandert en dat kan een uitdaging zijn. Jij zoekt een baan die bij jou past, voor nu en voor later. Een baan waar jij het beste uit jezelf kan halen. Maar hoe weet je of je voldoet aan alle eisen in een steeds veranderende wereld? Jij wilt verschil maken, maar soms weet je gewoon niet hoe. 


Wat is de ambitie van WerkTalent voor de toekomst?

Het zoeken naar een baan betekent dat je op zoek bent naar zekerheid. Jij bouwt aan wat bestendig is voor morgen. En de dag daarna. Zodat jij trots kan zijn op wat je doet en hoe je dat doet. De wereld verandert niet, zij probeert mee te groeien met de uitdagingen van vandaag en morgen. Net zoals jij. 

Jij bent de maker van morgen. Een nieuwsgierig talent met uitvoerende skills. Mouwen opstropen, hard werken en gaan. Jij wilt lachen, leren, geld verdienen en groeien. Net zoals dat je uitgedaagd wilt worden en trots wilt zijn op het resultaat wat je behaalt. Kortom, jij wilt werken vanuit je talent. 

Wij bieden zekerheid en vooruitgang, en worden gedreven door groei; van een baan naar een loopbaan. Leer door te doen en doe wat je nog niet wist dat je kon. Met jouw talent als ons startpunt en jouw groei als ons doel, vinden wij de best passende baan voor jou. Lokaal en persoonlijk. Voor de lange termijn. 

Groei is voor iedereen anders en jouw talent is uniek. Vind je weg in de verandering van vandaag in je eigen tempo. Alleen zo houd jij de wereld bij en werk je in een omgeving waar je het beste uit jezelf kan halen. Zo kan jij aan het einde van de dag extra genieten van je vrijheid. Want, hard werken is leuk, maar je werkt om te leven, toch?  

Wij kijken naar wat je vandaag en morgen kan. Samen ontdekken we je potentie en benutten we je talent. Met aandacht voor groei.  

Laat morgen maar komen.  

WerkTalent

Groei in wie je bent.

 


Waarom wil WerkTalent eigenlijk meer fysieke vestigingen openen? Online is toch de toekomst?

ZEKERHEID EN GROEI.


WerkTalent doet het niet alleen anders, maar ziet het ook anders. Waaruit blijkt dat?

LANDELIJKE SPELER MET LOKALE EXPERTISE DIE HET TALENT CENTRAAL ZET.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent