Over HQT

Highly Qualified Technicians (HQT) detacheert technisch hoog opgeleide medewerkers in de sectoren Industrie, Logistiek, Energie en ICT.

Sinds 1990 timmert HQT als technisch detacheringsbureau aan de weg. Wij bemiddelen technisch hoog opgeleide medewerkers in de sectoren Industrie, Logistiek, Energie en ICT. Vanuit onze vestiging in Eindhoven detacheren wij landelijk onze medewerkers voor projecten bij een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Dit doen we aan de hand van de persoonlijke wensen van iedere kandidaat, zowel bij MKB als grootbedrijf.

HQT Detachering B.V.
De Regent 6
5611 HW Eindhoven


06 - 45 11 47 32
info@hqt.nl

social-circle-facebook social-circle-linkedin

HQT_Evoluon

HQT heeft de volgende certificeringen binnen haar organisatie.

VCU certificaat 

HQT Detachering B.V. voldoet met haar vestiging Eindhoven aan het Veiligheid Beheers Systeem conform de eisen van VCU. VCU is de Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Periodiek vindt er een toetsing plaats in de vorm van audits door een gecertificeerde organisatie. 

  • Veiligheids- en gezondheidsorganisatie en beleid;
  • Selectie, gegevens- en documentenbeheer van de medewerker;
  • Voorlichting en instructie aan de medewerkers.

Alle vestigingsmedewerkers zijn VCU-VIL gecertificeerd. Dit houdt in dat zij over de vereiste veiligheidskennis beschikken waardoor ze alle medewerkers op de juiste manier kunnen begeleiden. 

VCU certificaat (PDF)

Inspectiecertificaat: NEN 4400-1 

De Stichting VRO verklaart dat HQT voldoet aan de normen, zoals vastgelegd in NEN 4400-1. Dit certificaat is slechts geldig in combinatie met vermelding in het Register Normering Arbeid. 

Het Register is te raadplegen op www.normeringarbeid.nl.

Inspectiecertificaat (PDF)