Allround monteur (5-ploegen)

Werken bij Perfetti Van Melle

Al meer dan honderd jaar bedenkt, maakt en verkoopt Perfetti Van Melle snoep. Met ongeveer 18.000 collega's wereldwijd werkt Perfetti Van Melle aan haar doel: mensen dagelijks te laten genieten van Mentos (Gum), Fruittella, Klene, Look-O- Look, Chupa Chups, Smint en Frisk. In de fabriek in Breda werken ongeveer 250-300 medewerkers.

Ondanks dat wij een wereldwijde speler zijn, hebben we oog voor ons personeel. Zo kun je je ontwikkelen door middel van trainingen om zelf te groeien en dus ook te werken aan de groei van Perfetti van Melle. Samen streven wij naar mooie successen!

Waar we jouw krachten goed kunnen gebruiken?

Als monteur bij Perfetti van Melle ben je verantwoordelijk voor het voorkomen en verhelpen van storingen bij installaties in de fabriek op voornamelijk elektrotechnisch maar ook mechanisch gebied. Je optimaliseert het machinepark door periodiek onderhoud en zorgt ervoor dat het productieproces zo goed mogelijk loopt.

Als monteur werk je samen met 4 tot 5 collega's in een team. Je werkt in een 5-ploegendienst waarbij je 2 dagen ochtenddienst (07:00-15:00 uur) hebt, gevolgd door 2 dagen avonddienst (15:00-23:00 uur) en daarna 2 dagen nachtdienst (23:00-07:00). Daaropvolgend heb je 4 dagen vrij en begint de werkweek weer van vooraf aan. Standplaats? Onze hightech fabriek in Breda.

bredase_fabriek.jpg

Jouw kerntaken in een notendop:

• Het lokaliseren en verhelpen van alle voorkomende storingen welke je vervolgens digitaal registreert
• Het verrichten van onderhouds- en revisiewerkzaamheden
• Het signaleren van afwijkingen in machines en installaties. Je grijpt vervolgens in ter voorkoming van storingen
• Het informeren en helpen van collega’s, zoals collega-monteurs, operators en de shiftmanager
• Daarnaast rekenen we op jouw creativiteit en technisch inzicht om onze productie nog verder te verbeteren. Je signaleert welke zaken beter kunnen, bijvoorbeeld op het gebied van techniek of organisatie. Dit rol je vervolgens ook verder uit.

De ideale ingrediënten voor deze functie:

• Een mbo+ diploma, bij voorkeur richting Elektrotechniek of Mechatronica is gewenst
• Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring
• Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel
• Bereidt om in 5-ploegendienst te werken
• Je functioneert zowel zelfstandig als in teamverband

''Als je het leuk vindt om met veel verschillende machines te werken en goed bent in het bedenken van creatieve oplossingen, dan is dit een baan voor jou.''

Wat wij bieden

  • Salaris tussen de € 3.100,- en €4.600,- bruto per maand (inclusief toeslag)
  • 33,5-urige werkweek (5-ploegendienst)
  • Vakantiegeld (8%), fietsplan, reiskosten, korting zorgverzekeraar en pensioenregeling
  • Trainingen op het gebied van techniek, health and (food) safety
  • Winstuitkering maximaal 5,75% van het jaarsalaris

Groeipad

Je start als Monteur B. Uiteindelijk kun je, als je voldoende ontwikkeling laat zien en er intern mogelijkheden zijn, doorgroeien naar Monteur C. Je krijgt je eigen werkopleiding en er zijn mogelijkheden om verschillende aanvullende trainingen te volgen, afhankelijk waar je voorkeur naar uit gaat.

De ingrediënten van Perfetti Van Melle, zit jouw smaak ertussen?

Wij zijn Smaakmakers in Snoep! Je gaat aan de slag bij het derde grootste zoetwarenconcern ter wereld – en tweede in Europa. Maar we willen blijven groeien en de beste worden in het maken van snoep, waarbij we alle hulp van onze collega’s goed kunnen gebruiken. We zien onze medewerkers als belangrijkste ingrediënt en hebben dan ook voor ieder wat wils zodat ons aanbod goed in de smaak valt!

Stimuleren: iedereen krijgt bij ons de kans om te ontwikkelen en het verschil te kunnen maken. Zo hebben we een enorm aanbod aan (op maat gemaakte) trainingen en opleidingen.

Plezier: Wie droomt er nu eigenlijk niet van om te werken bij een snoepfabriek? We willen hierbij ook graag onze familiaire sfeer behouden, want dat maakt ons uniek en heeft ons gebracht waar we nu staan. We doen er alles aan om je bij ons thuis te laten voelen zoals een jaarslijk beachvolley- en hockeytoernooi. Maar ook een jaarlijkse MVO-dag om je in te zetten voor de community.

Innovatie: Maatschapelijke kwesties die voor ons belangrijk zijn hechten we waarde aan, zoals de discussie omtrent suiker en gezondheid. Maar ook de omgang met thema's als milieuvervuiling, verpakkingen en voedselveiligheid. Uitdagingen genoeg dus!

Dynamisch: Het klinkt misschien cliché, maar met vestigingen in meer dan 30 landen zijn we een dynamische en levendige organisatie.

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag via de "Solliciteer" button!

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Nick Emmen.

Nick Emmen

Nick Emmen

Accountmanager

06 – 13 91 04 41
nickemmen@werktalent.com
if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent