Werken bij Oerlemans Plastics

Oerlemans Plastics is onderdeel van de Oerlemans Packaging Group, met vestigingen in Genderen, Giessen, Goor, Hillegom, Edam, Oosterwolde en Geldermalsen. In 2021 vond een uitbreiding plaats in Giessen met een verdubbeling van de bedrijfslocatie.

Wat wij bieden

  • Vast werk voor onbepaalde tijd
  • Gemoedelijke werksfeer met oog voor de medewerkers
  • Veel vrije tijd: door het werk in de ploegendiensten houd je zowel op doordeweekse dagen als in de weekenden veel vrije tijd over!
  • Je bouwt naast je reguliere vakantiedagen nog 11.5 atv dagen extra op conform de cao Kunststof, Rubber- en Lijmindustrie
  • Een modern en divers machinepark in een schone werkomgeving
  • Werkkleding van het bedrijf
  • Leuke bedrijfsuitjes en activiteiten
  • Een werkomgeving waar ruimte is om te leren en te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een opleiding of verbreding in je functie door trainingen te volgen over verschillende machines

Bedrijfscultuur

Oerlemans Plastics is een familiebedrijf en een bijzonder gewaardeerd bedrijf in onze regio. Zij zijn dé producent van kunststof flexibele verpakkingen en folies. Voortdurend ontwikkelen zij nieuwe folie- en verpakkingsconcepten voor o.a. tuinbouw, industrie, verpakkingsgroothandel en retail.

Het bedrijf bestaat ruim 60 jaar en er werken ondertussen 250 medewerkers verspreid over de locaties Genderen en Giessen. Deze locaties zijn goed aan te rijden van uit Tilburg-Noord, Waalwijk, Den Bosch, Zaltbommel of Gorinchem. Ondanks de grootte van het bedrijf is er een informele werksfeer met persoonlijke aandacht voor elkaar. Medewerkers binnen dit bedrijf werken hier al jaren met veel plezier en jubilarissen van 12.5 tot en met 40 jaar zijn hier niet vreemd! 

Banner_actiepagina_Oerlemans.jpg

‘ONZE MEDEWERKERS MAKEN HET VERSCHIL BIJ HET REALISEREN VAN VERPAKKINGSOPLOSSINGEN’

WT_UI_web_ruit01.png
WT_UI_web_ruit02.png
WT_UI_web_ruit03.png

Vacatures bij Oerlemans Plastics

Resultaten 1 tot 3 van 3

Collega's aan het woord

Samenwerking Oerlemans Plastics en WerkTalent

Oerlemans Plastics en WerkTalent werken inmiddels meer dan 12 jaar intensief samen. Door deze nauwe samenwerking kan WerkTalent goed inschatten op welke afdeling een werknemer het beste tot zijn recht komt. Dit omdat medewerkers van WerkTalent met regelmaat op de werkvloer komen en het bedrijf ook goed kennen. Deze langdurige samenwerking werkt het beste door de open en eerlijke communicatie welke beide bedrijven onderling hebben.

De samenwerking is ooit begonnen met een kleine vakantieplanning, om de vaste medewerkers te ontzien in de vakantieperiode. Vandaag de dag kenmerkt de samenwerking tussen Oerlemans Plastics en WerkTalent zich in een combinatie van snelle tijdelijke werkzaamheden tot en met de medewerkers. Dit binden zij graag aan het bedrijf en de intentie daar is om een vaste aanstelling te krijgen.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Debbie.

WT_VAC_Portret_CC_DebbieKolbach

Debbie van den Oever

Business Partner

06 – 19 42 95 50
debbievandenoever@werktalent.com

if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent