You can go your own way..

Werken bij WerkTalent betekent jezelf zijn en doen waar jij goed in bent. Je deelt je eigen agenda in en doet daardoor altijd iets wat je leuk vindt. Je komt te werken in een hecht en een nauwkeurig samengesteld team. Hier gebruiken we onder andere de DISC-methode voor. Iedere persoon heeft zo zijn voorkeuren in communicatie en gedrag. Op een vestiging is er idealiter een mix van alle types. Met de inzichten van DISC wordt de communicatie verbeterd, relaties versterkt en de persoonlijke effectiviteit verhoogd.

Intercedent

“It’s a match”: dat is een kreet die jij maar wat graag van de daken schreeuwt. Je hebt namelijk weer een connectie weten te maken tussen een klant en een kandidaat. Mensen blij maken met een nieuwe baan of medewerker, dat is waar je het voor doet.

Of jouw talent nu meer ligt bij het administratieve gedeelte of bij het verkopen: er is plek voor jou in ons team. Een andere leuke bijkomstigheid: naast je salaris kun je bij WerkTalent ieder jaar ook een dikke bonus verdienen. Daarnaast heb je op fulltime basis recht op 25 vakantiedagen én 6,5 ADV dagen. 
Meer over deze functie >
Solliciteer

Accountmanager

Ben je intercedent en wil je doorgroeien naar een functie met meer verantwoordelijkheden? Of jouw kennis over een vakgebied toepassen in de uitzendbranche? Als jij resultaat gedreven bent en een team kan motiveren dan kan jij aan de slag als accountmanager bij WerkTalent.

Doe het op jouw manier en deel je eigen agenda in; dan maak je niet alleen jezelf, maar ook onze klanten blij. Met een mooi bruto maandloon, een aantrekkelijke bonusregeling én tal van doorgroeimogelijkheden, is dit jouw baan voor de toekomst.
Meer over deze functie >
Solliciteer

Business Partner

Jouw eigen vestiging openen, zonder eigen risico? Als Business Partner van WerkTalent ligt dit binnen handbereik. Je werkt en denkt als een ondernemer, maar je hebt altijd de ondersteuning van een professionele backoffice én een vast basissalaris (+ maximaal 25% winstuitkering).

Heb jij minimaal 2 jaar ervaring in de uitzendbranche en heb je de ambitie om zelfstandig een (of meerdere) eigen vestiging(en) te runnen? Start dan met ons Business Partner Programma. 
Meer over deze functie >
Solliciteer

Bellen met een van onze medewerkers?

CC-Rond-Debbie

Debbie van den Oever
Business Partner
Bel mij: 06 – 19 42 95 50

CC-Rond-Jesper

Jesper van den Berg
Business Partner
Bel mij: 06 – 49 90 81 04

CC-Rond-Albert

Albert van der Vliet
Operationeel Directeur
Bel mij: 06 – 44 52 61 09

Interne vacatures bij WerkTalent

Resultaten 1 tot 5 van 7

Word onze nieuwe collega!

Ben jij gedreven en heb je een grenzeloze ambitie? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Past de dynamische uitzendbranche jou als gegoten en bezit je een winnaarsmentaliteit? Drie keer ja? Dan ben jij onze match!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Programma in 5 stappen

Onze selectieprocedure is zorgvuldig en duidelijk. Het begint met een kop koffie en kennismaking waarin we direct duidelijk maken wat de stappen zijn die we samen nemen. Het is een helder en overzichtelijk proces waarin beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

Stap 1: Stuur je cv met motivatie
Stap 2: Kennis maken onder het genot van een kop koffie
Stap 3: Referenties, online assessment en eventueel aanvullende opdracht (bijvoorbeeld het opstellen van een begroting) 
Stap 4: Tweede gesprek
Stap 5: Contract tekenen

Contact

Denk jij dat je het in je hebt om ons team te kunnen versterken? Neem dan contact met ons op. 
Solliciteer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent