WerkTalent Academy

Kom je werken bij WerkTalent dan krijg je automatisch toegang tot onze Academy. Want wij vinden het belangrijk om te investeren in de kennis van onze medewerkers. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende opleidingen, cursussen en trainingsdagen. Zo word jij steeds beter in jouw vak. En krijg je ook de kans om door te groeien naar andere functies. Een eigen vestiging openen, ligt zo binnen handbereik. 

Als je de fasen werving en selectie goed doorloopt, treed je bij WerkTalent in dienst en start je met onboarden. Gedurende het onboarden en doorontwikkelen bieden we ontwikkeltrajecten aan op het gebied van werving, selectie, arbeidsrecht, sales en management. Van een systeemtraining of cursus vacatureteksten herschrijven tot The Voice of WerkTalent. Bij WerkTalent is het allemaal mogelijk. Bepaal je eigen toekomst en groei door naar jouw ideale baan.

WerkTalent Academy fases
Ontwikkelpad

Voorbeelden van trainingen

INTRODUCTIEDAG 
Tijdens de introductiedag maak je kennis met de organisatie WerkTalent, onze marketingcampagnes, commercie en procedures en processen. Onmisbare kennis voor een goed begin!

MANAGEMENT- LEERGANG
Wil jij niet alleen het beste uit jezelf halen, maar ook uit jouw team? Geef je dan op voor de managementleergang, waar onder andere coachend leidinggeven behandeld wordt.

TRAINING VERDIEPEND KLANTBEZOEKEN
Op welke wijze kun jij je verdiepen in de klant en zoveel mogelijk over hem en zijn bedrijf te weten te komen, zodat je ook echt toegevoegde waarde kunt leveren? Dit leer je tijdens de training verdiepend klantbezoeken.

THE VOICE OF WERKTALENT 
Wil jij de kneepjes van het vak telefonisch acquisitie leren? Hoe je een goed gesprek kunt voeren, zonder direct al jouw kaarten op tafel te leggen. Strijd met collega’s voor de titel ‘The Voice of WerkTalent'.

TRAINING SCHRIJVEN VERLEIDELIJKE VACATURETEKSTEN
Hoe kun je statische functieprofielen vertalen naar wervende teksten? Met welke woorden bereik je de ideale kandidaat? Tijdens de training schrijven verleidelijke vacatureteksten leer je de kneepjes van het vak.

TRAINING SOURCEN
Zonder job boards, social media en profiling ben je als recruiter nergens. Tijdens de training sourcen leer je hoe je meer rendement haalt uit deze media. Ook worden er diverse online wervingskanalen toegelicht.

TRAINING ARBEIDSRECHT – NBBU CAO
Wil je weten hoe je de cao voor je kan laten werken? Heb je behoefte aan verdieping van je cao kennis? Dan is deze training uitermate geschikt voor jou. Je leert hoe je de cao kan gebruiken en op de juiste manier toepassen. Pas als je de regels kent kan je deze optimaal inzetten voor je organisatie.

Nieuwsgierig?

Ga snel naar WerkTalent functies of Solliciteer direct.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent