WerkTalent Academy

Persoonlijke groei draagt eraan bij dat je elke dag met een glimlach naar het werk gaat. En dat vinden wij belangrijk, want onderaan de streep betekent dat: werkplezier! Daarom krijg je vanaf dag 1 automatisch toegang tot ons eigen online leerplatform: de WerkTalent Academy. De WerkTalent Academy biedt 1.000 micro learnings, meer dan 250 online trainingen, WerkTalent leerevents, interessante leerlijnen en veel externe opleidingen. Zo word jij steeds beter in jouw vak en behaal je nog sneller en vaker successen (en successen kunnen we weer vieren *confetti*). Bepaal je eigen toekomst en groei door naar jouw ideale baan. Heb je de ambitie om een eigen vestiging te openen? Dat ligt zo binnen handbereik.

WerkTalent Academy fases

Voorbeelden van onze trainingen

Leerlijn Onboarden algemeen
De vlag kan uit en de slingers kunnen opgehangen worden, want als je start bij WerkTalent creëren vanaf jouw eerste werkdag successen! Een flitsende start is waar jij naar op zoek bent en waar wij jou bij gaan helpen. Stap voor stap maken wij jou wegwijs binnen WerkTalent, de uitzendbranche, procedures, richtlijnen en werkwijze. Je doorloopt een mooi onboardingstraject met één doel: een vliegende start!

Leerlijn Effectief samenwerken
Samenwerken is geen gemakkelijke opgave: absoluut, samenwerken biedt een geweldige kans om grotere doelen te bereiken. Alleen maken jammer genoeg de verschillen tussen mensen het niet altijd gemakkelijk om ook daadwerkelijk te bereiken dat het geheel groter is dan de som der delen. Zelfkennis én inzicht in de ander, met daarbij de vaardigheden om goed met jezelf én met de ander om te gaan kan erg helpen om het beste uit ieder te halen. Wij helpen je daarbij!

Klassikale opleiding Basisopleiding Uitzendprofessional
Natuurlijk leer je het uitzendvak niet uit een boek, maar vooral in de praktijk. Toch is inzicht in wetgeving en administratieve procedures een absolute must. Met de Basisopleiding Uitzendprofessional leer je de ins- en outs van het uitzendvak. Waardoor je als (nieuwe) uitzendprofessional zo snel mogelijk je weg vindt in het vak en sneller tot successen komt. De Basisopleiding Uitzendprofessional leert je de theorie van het uitzendvak en vooral de toepassing daarvan in de praktijk. Na afloop beschik je over een aanzienlijke hoeveelheid parate kennis en weet je de weg naar relevante informatie te vinden.

Ontwikkelpad

Klassikale opleiding documentherkenning
Op de vestiging krijg je te maken met identiteitsdocumenten en moet je vaststellen of het document echt is. Kennis en vaardigheden die daarvoor nodig zijn staan centraal in de klassikale opleiding documentherkenning. Je leert hoe de echtheidskenmerken van identiteitsdocumenten gecontroleerd moeten worden om tot een goede beoordeling te kunnen komen. Verder wordt aandacht besteed aan de Profiling. Dit is een techniek om te beoordelen of iemand werkelijk de legale houder is van het identiteitsdocument dat hij/ zij aanbiedt.

WerkTalent leerevent The Voice of WerkTalent
Wil jij de kneepjes van het vak telefonisch acquisitie leren? Hoe je een goed gesprek kunt voeren, zonder direct al jouw kaarten op tafel te leggen? Tijdens het leerevent The Voice of WerkTalent leer jij hoe je het beste telefonische acquisitie kunt plegen en hoe je gestructureerd jouw markt kunt bewerken. Draait de klant voor jou zijn stoel om? Strijd met collega’s voor de titel ‘The Voice of WerkTalent'.

WerkTalent leerevent Verdiepend Klantbezoek
Het leerevent Verdiepend Klantbezoek is een trainingscyclus die erop gericht is je positie bij bestaande en bij nieuwe klanten te versterken. Hoe richt je het klantgesprek in en hoe voer je het uit op een wijze waarmee de kans op méér wordt vergroot. Méér toegevoegde waarde, meer mogelijkheden, meer business en meer marge.

Online training Personal Branding
Wist je dat je succes in je werk grotendeels afhangt van je persoonlijkheid en van je persoonlijk merk? De economie en je werkomgeving zijn continu aan verandering onderhevig. Er is meer kwalitatieve concurrentie op de arbeidsmarkt en ook zzp’ers moeten steeds vaker de strijd met elkaar aangaan om de gunst van een opdrachtgever. Dat vraagt meer van jou als professional. Niet alleen voor wat betreft je werk en inzet maar juist ook vanuit je persoonlijkheid. Je mag meer pro-activiteit, invloed en daadkracht laten zien richting je leidinggevende, opdrachtgever of het team waar je mogelijk voor werkt. En niet alleen vanuit je taken, organisatie en je dagelijks werk. Je zult jezelf dus meer moeten gaan profileren, meer van je persoonlijk merk moeten laten zien.

Nieuwsgierig?

Ga snel naar WerkTalent functies of Solliciteer direct.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent