Groei samen

Bij WerkTalent geloven we dat een bedrijf groeit met de juiste mensen, en mensen groeien in het juiste bedrijf. Zo’n match maak je alleen wanneer je elkaar persoonlijk kent en weet wat er speelt.

Daarom worden onze vestigingen gerund door ondernemers uit jouw buurt. We spreken jouw taal en het jargon van de werkvloer. Zo drinken we makkelijk samen een kop koffie. Om elkaar beter te leren kennen en elkaar te helpen groeien.

Direct contact

WERKTALENT MERKVERHAAL


WEES TROTS OP WAT JE KAN.

De wereld verandert en dat kan een uitdaging zijn. Jij zoekt een baan die bij jou past, voor nu en voor later. Een baan waar jij het beste uit jezelf kan halen. Maar hoe weet je of je voldoet aan alle eisen in een steeds veranderende wereld? Jij wilt verschil maken, maar soms weet je gewoon niet hoe. 

TENZIJ JE HET ANDERS ZIET.

Het zoeken naar een baan betekent dat je op zoek bent naar zekerheid. Jij bouwt aan wat bestendig is voor morgen. En de dag daarna. Zodat jij trots kan zijn op wat je doet en hoe je dat doet. De wereld verandert niet, zij probeert mee te groeien met de uitdagingen van vandaag en morgen. Net zoals jij. 

Jij bent de maker van morgen. Een nieuwsgierig talent met uitvoerende skills. Mouwen opstropen, hard werken en gaan. Jij wilt lachen, leren, geld verdienen en groeien. Net zoals dat je uitgedaagd wilt worden en trots wilt zijn op het resultaat wat je behaalt. Kortom, jij wilt werken vanuit je talent. 

Wij bieden zekerheid en vooruitgang, en worden gedreven door groei; van een baan naar een loopbaan. Leer door te doen en doe wat je nog niet wist dat je kon. Met jouw talent als ons startpunt en jouw groei als ons doel, vinden wij de best passende baan voor jou. Lokaal en persoonlijk. Voor de lange termijn. 

Groei is voor iedereen anders en jouw talent is uniek. Vind je weg in de verandering van vandaag in je eigen tempo. Alleen zo houd jij de wereld bij en werk je in een omgeving waar je het beste uit jezelf kan halen. Zo kan jij aan het einde van de dag extra genieten van je vrijheid. Want, hard werken is leuk, maar je werkt om te leven, toch?  

Wij kijken naar wat je vandaag en morgen kan. Samen ontdekken we je potentie en benutten we je talent. Met aandacht voor groei.  

Laat morgen maar komen.  

WerkTalent

Groei in wie je bent.

 


Waar staan wij voor

1. ONZE BELOFTE

ZEKERHEID EN GROEI.


2. ONS VERHAAL

LANDELIJKE SPELER MET LOKALE EXPERTISE DIE HET TALENT CENTRAAL ZET.


3. ONZE SERVICE

HET VINDEN VAN DE BEST PASSENDE BAAN VOOR NU EN VOOR MORGEN. 

 

Visie


WIJ ZORGEN VOOR DE MAKERS VAN MORGEN.  

In een steeds veranderende en onvoorspelbare arbeidsmarkt is zekerheid nodig voor nu en groei voor morgen. Wij geloven dat je het meeste bereikt wanneer je werkt vanuit je talent, in je eigen omgeving en met persoonlijke aandacht, zodat jij het leven kan leiden dat bij jou past. 

Missie


IEDER TALENT IS UNIEK.

Wij kijken naar wat je vandaag kan en morgen wilt. Wij zorgen voor zekerheid en groei door de beste match te maken tussen jouw talent en onze opdrachtgevers.

Strategie


TALENT STAAT CENTRAAL IN ALLES WAT WIJ DOEN.

Als landelijke speler met lokale expertise weten wij als geen ander lokaal talent beter te benutten, te ontwikkelen en te verbinden met opdrachtgevers uit de buurt. Wij kennen hen persoonlijk. Door onze 25 vestigingen in 2025 strategie, vergroten wij onze landelijke aanwezigheid om de wensen van opdrachtgever en kandidaat nog beter bij elkaar te brengen. In 2025 leiden wij jaarlijks 250 kandidaten op voor schaarse beroepen. De beste match maken is ons dagelijkse doel. Intelligente systemen helpen ons daarbij.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent