Werken bij Calvet

Calvet levert al bijna 50 jaar machines voor de bewerking van aluminium, staal en pvc/kunststof, zoals eenvoudige zaag- en freesmachines, complexe cnc-bewerkingcentra en volledige machineparken. Wat de wensen van de klant ook zijn, bij jouw toekomstige werkgever zijn ze aan het juiste adres. Calvet levert alle bekende merken en is exclusief leverancier van een aantal gerenommeerde Europese fabrikanten. De reden? Calvet stelt niet alleen hoge eisen aan de machines, ook de service is van het hoogste niveau. Of het nu gaat om advies bij de aanschaf, het bestellen van onderdelen of het bieden van technische ondersteuning. Je toekomstige collega`s zetten allemaal graag dat stapje extra.

Wat doen de machines van Calvet?

Daarom WerkTalent

  • Direct een contract voor bepaalde tijd bij Calvet (geen detachering)
  • Persoonlijk en flexibel, desgewenst voeren we het 1e gesprek bij jou in de regio
  • Ons kennismakingsgesprek kan in de avonduren of het weekend gevoerd worden
  • Exclusief partner van Calvet

Daarom Calvet

  • Kans op een contract voor onbepaalde tijd
  • Vrijheid, korte lijnen, waardering en een klein team gemotiveerde collega`s
  • Landelijk werk, een nette service bus en vertrek vanuit huis
  • Een goede tijd-voor-tijd regeling of uitbetaling van overuren á 135%

Samenwerking Calvet en WerkTalent
WerkTalent verzorgt de werving, de selectie en treedt op als jouw adviseur. Onder het genot van een kop koffie voeren we samen een eerste gesprek. Indien jouw wensen aansluiten op de behoefte van Calvet volgt een tweede gesprek. Dit gesprek voer je met Thijs, één van de directieleden van Calvet en een directe collega uit het werkveld. Op deze manier krijgen alle partijen een goed en realistisch beeld en indien er een klik is krijg je een arbeidscontract bij Calvet. Het doel is een samenwerking voor onbepaalde tijd.

Wat wij bieden

Je gaat aan de slag in een fulltime dienstverband met een marktconform salaris. Hoewel wij de werving op ons nemen, treed je direct in dienst bij Calvet, Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar wanneer het van beide kanten bevalt krijg je aansluitend een contract voor onbepaalde tijd. Hoe fijn is dat? Daarnaast biedt Calvet een gedegen inwerktraject omdat zij het belangrijk vinden dat je goed in je functie kan groeien. Je wordt dus zeker niet aan je lot overgelaten.

Het is een uitdagende en afwisselende functie met veel vrijheid, gemotiveerde collega's binnen een klein en hecht team. Daarnaast biedt Calvet ook diverse scholing-, ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden om het eigen personeel te blijven prikkelen en ontwikkeling te stimuleren. Ook zit er in je contract een aantrekkelijke pensioenregeling plus 25 vakantiedagen.

Calvet
Calvet
Calvet

Vacatures bij Calvet

Resultaten 1 tot 3 van 3
Werken bij Calvet

Heb je nog vragen?

Calvet heeft de zoektocht naar nieuw personeel exclusief uitbesteed aan WerkTalent. Neem voor meer informatie contact op met Guus Bronk, Senior Business Partner bij WerkTalent. Bel of app naar telefoonnummer: 06-47468739 of mail naar: guusbronk@werktalent.com.

Gesprekken kunnen ook in de avonduren en/of weekenden gevoerd worden.

Guus Bronk

Guus Bronk

Senior Business Partner

06 – 47 46 87 39
guusbronk@werktalent.com

if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

Collega's aan het woord

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent