Werken bij Destil

DESTIL is de nummer 1 groothandel voor de bouw en industrie van Nederland. Met ruim 150.000 artikelen van meer dan 1100 leveranciers is DESTIL de totaalpartner op het gebied van bouw en industrie. Al ruim 150 jaar voorziet DESTIL Prolians de bouwsector van Nederland van de beste producten, de nieuwste machines en meest efficiënte oplossingen. Samen met DEXIS Netherlands kunnen vanuit 36 vestigingen (winkels) door Nederland alle grote en kleine spelers op het gebied van bouw of industrie bediend worden.

Daarom WerkTalent

Wij houden het graag persoonlijk zodat wij het vertrouwen van zowel de kandidaat als klant kunnen winnen, verder hebben wij als doel om de kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Buiten dat zijn wij ook altijd bereikbaar voor de kandidaat, mocht hij/zij ergens tegen aan lopen of vragen hebben kunnen ze ons altijd bereiken. Kandidaten krijgen een vast contactpersoon. Wij als WerkTalent zijn erg betrokken en geven de kandidaten graag de kans om zich te kunnen ontwikkelen via opleidingen en certificering.

Daarom Destil

Destil is een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt maar buiten dat om is er ook genoeg tijd om plezier te maken met elkaar. Daarnaast stimuleren zij echt de interne doorstroom. Ze hebben een Destil Academy opgezet met interne en externe opleidingen. Voor elke nieuwe collega stellen zij een nieuw introductieprogramma, dit krijg je door 4 verschillende coaches binnen Destil. Tijdens je introductieweek ga je bijv. een dagje mee met de chauffeur, je kijkt mee in de logistiek of gaat mee naar een van de vestigingen.

Samenwerking Destil en WerkTalent

Destil en WerkTalent werken nauw samen om de vacatures bij Destil in te vullen en om mensen in te zetten op hun talent. Verder hebben Destil en WerkTalent minimaal 3 x in de week contact, dit doen we door de vacatures met elkaar te bespreken, de stand van zaken en natuurlijk waar wij nog meer mee zouden kunnen helpen.

Destil
Destil
Destil

Wat wij bieden

Om te beginnen nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek vertellen wij jou graag de details over DESTIL. Ben jij na het gesprek nog steeds enthousiast dan zullen wij jou onder de aandacht brengen bij DESTIL.

Wanneer Destil ook denkt dat jij als persoon past binnen het bedrijf, ga je op gesprek. Tijdens jouw gesprek zal jij ook een rondleiding krijgen. Omdat je direct in dienst komt, zal DESTIL  jou begeleiden met het ondertekenen van je contract.

En wat wij jou bieden als je aan de slag gaat bij DESTIL:

  • Altijd een werkweek van 40 uur
  • Je komt te werken in een gezellig en dynamisch team
  • Je komt ook direct in dienst
  • Je ontvangt 25 vakantiedagen met daarop 12 ATV dagen
  • Reiskostenvergoeding
  • Je hebt de mogelijkheid om diverse opleidingen te volgen via de DESTIL Academy
  • Gezamenlijke lunch
  • Een welkomstpakket
  • En je krijgt een aantrekkelijke korting op het bedrijfs-assortiment

Vacatures bij Destil

Resultaten 1 tot 2 van 2
Werken bij Destil!

Heb je nog vragen?

Neem voor meer informatie contact op met Marit Schalken, Intercedent bij WerkTalent Tilburg. Bel of app naar telefoonnummer: 06 13 99 60 27 of mail naar: maritschalken@werktalent.com.

Marit

Marit Schalken

Intercedent

06 – 13 99 60 27
maritschalken@werktalent.com

if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent