Kom werken (en leren) bij de marktleider in project control

Over Primaplan

Primaplan is specialist in projectbeheersing. Al meer dan 25 jaar zetten onze professionals hun kennis, expertise en enthousiasme in om projecten te laten slagen. Ze helpen je bij het managen van je project en geven advies op maat. Verder werken ze altijd proactief, waardoor jij het project gegarandeerd de goede kant opstuurt. Of het nu gaat om tijd, geld of kwaliteit, met Primaplan bereik je maximale efficiency.

Diensten
Opleidingen, Total Project Control, Consultancy, Risicomanagement, Software en Planningsmanagent.

Actief in de sectoren

  • Chemie & Petrochemie
  • Food & Pharma
  • Maritiem & Offshore
  • Energie & Energie-infra
  • Bouw & Infra

Lees meer over PrimaPlan

Trainee aan het woord

Vier keer per jaar start Primaplan met een speciaal opleidingsprogramma voor een select aantal starters/trainees, die zich willen ontwikkelen tot specialist op het gebied van projectbeheersing. Ook Maaike volgde dit opleidingsprogramma. Regelmatig vragen collega’s haar hoe ze het traineeship bij Primaplan ervaart. Ze stelt zich voor en vertelt over hoe zij zich ontwikkelde tot project professional. ”Ik ben megablij dat ik de stap heb durven zetten.”

Lees hier de ervaring van Maaike

MaaikeA_def.jpeg

Samenwerking WerkTalent en Primaplan

WerkTalent neemt, als partner van Primaplan, de volledige recruitment, voorselectie en capaciteitstesten van nieuwe medewerkers in de Benelux voor haar rekening. Om de groei van Primaplan over de afgelopen jaren te kunnen voortzetten is WerkTalent continue op zoek naar nieuwe collega’s in België en Nederland. Zo zoeken we vier keer per jaar gemiddeld zes Nederlandse en Belgische trainee projectplanners, cost controllers, risicomanagers die zich middels een speciaal en uitgebreid opleidingstraject willen specialiseren. Dit kan op het gebied van project planning en control in de sectoren bouw/infra, civiel, petrochemie, oil&gas en energy&renewables.

Daarnaast is er altijd interesse om met ervaren medior/senior projectplanners/controllers (ook zzp) in gesprek te gaan en samen te kijken naar mogelijkheden tot samenwerking.

Om in aanmerking te komen voor dit traineeship met direct contract voor onbepaalde tijd heb je/ben je:

  • Enkele jaren werkervaring en een afgeronde technische hbo/wo opleiding
  • Energie en de ambitie om je verder te scholen/ontwikkelen tot specialist in planning en control
  • Gevoel voor- en/of ervaring met projectmatig werken
  • Communicatief vaardig, ondersteunend/adviserend ingesteld
  • Kennis van programma’s als Excel, MS projects, Primavera of soortgelijke

In 2022 zijn de aanvangsdata voor trainees: maart, mei, september en november. 

Trainee Project Professonial

Ben jij na je studie begonnen op de arbeidsmarkt maar zit je niet op je plek? Wij zoeken collega’s met een technische hbo of wo opleiding die zich willen specialiseren in Projectplanning (regio Rotterdam, Breda of Tilburg).

Instroommogelijkheden in 2022: maart, mei, september en november.

Medior / Senior Project Professional

Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring als projectplanner, planning engineer, cost controller, productieplanner of minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider/calculator/coördinator in de industrie/bouw en ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière? Primaplan heeft vele opdrachtgevers die staan te springen om ervaren projectplanners. Onderdelen of aspecten van de werkzaamheden die je nog niet onder de knie hebt, brengen wij middels een speciaal opleidingstraject in no-time bij. 

Primaplan

Vacatures van Primaplan

Resultaten 1 tot 2 van 2

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent