Kom werken (en leren) bij de marktleider in project control

Over Primaplan

Al meer dan 25 jaar draagt Primaplan bij aan het succes van projecten. Als marktleider in Project Beheersing neemt ons team van specialisten de zorg uit handen op het gebied van Project Planning, Project Control, Cost Engineering en Risico Management. Wij maken het verschil door middel van kennis, kunde en betrokkenheid. Met oog voor talent en passie voor projecten.

Diensten
Opleidingen, Total Project Control, Consultancy, Risicomanagement, Software en Planningsmanagent.

Actief in de sectoren
- Maritiem & Offshore
- Bouw & Infra
- Food & Pharma
- Turnaround & Construction
- Zware industrie
- Engineering, Procurement, Construction and Installation

Lees meer over PrimaPlan

Samenwerking WerkTalent en Primaplan

WerkTalent neemt, als partner van Primaplan, de volledige recruitment, voorselectie en capaciteitstesten van nieuwe medewerkers in de Benelux voor haar rekening. Om de groei van Primaplan over de afgelopen jaren te kunnen voortzetten is WerkTalent continue op zoek naar nieuwe collega’s in België en Nederland. WerkTalent zoekt voor Primaplan 4x per jaar gemiddeld 6 Nederlandse en Belgische trainee projectplanners/cost controllers/risicomanagers die zich middels een speciaal en uitgebreid opleidingstraject willen specialiseren op gebied van project planning en control in de sectoren bouw/infra, civiel, petrochemie, oil&gas, EPCI en energy&renewables.

Daarnaast is er altijd interesse om met ervaren medior/senior projectplanners/controllers (ook ZZP) in gesprek te gaan en samen te kijken naar mogelijkheden tot samenwerking.

Om in aanmerking te komen voor dit traineeship met direct contract voor onbepaalde tijd heb je/ben je;

  • Enkele jaren werkervaring en een afgeronde technische HBO/WO opleiding
  • Energie en de ambitie om je verder te scholen/ontwikkelen tot specialist in planning en control
  • Gevoel voor- en/of ervaring met projectmatig werken
  • Communicatief vaardig, ondersteunend/adviserend ingesteld
  • Kennis van programma’s als Excel, MS projects, Primavera of soortgelijke

In 2021 zijn de aanvangsdata voor trainees; februari, mei, augustus/september en november. 

Trainee Projectplanner Nederland

Traineeship; Ben jij na je studie begonnen op de arbeidsmarkt maar zit je niet op je plek? Wij zoeken collega’s met een technische HBO of WO opleiding die zich willen specialiseren in Projectplanning (regio Rotterdam, Breda, Tilburg).

Instroommogelijkheden in 2021: februari, mei, september en november.

Medior 
Projectplanner Nederland of België

Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring als projectplanner, planning engineer, cost controller, productieplanner of minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider/calculator/coördinator in de industrie/bouw en ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière? Primaplan heeft vele opdrachtgevers die staan te springen om ervaren projectplanners en de onderdelen of aspecten van de werkzaamheden die je nog niet onder de knie hebt, brengen wij je middels een speciaal opleidingstraject in no time bij.

Trainee Projectbeheersing België

Traineeship; Onlangs afgestudeerd en bereidwillig om on the job verder te ontwikkelen als Projectplanner/ Projectbeheerser? Wij zoeken collega’s met een Professionele- of Academische Bachelor opleiding die zich willen specialiseren in Projectplanning (regio Antwerpen, Gent, Brussel).

Instroommogelijkheden in 2021: februari, mei, september en november.

Primaplan

Vacatures van Primaplan

Helaas zijn er op dit moment geen vacatures beschikbaar

We hopen hier binnenkort weer een overzicht met mooie vacatures aan je te kunnen tonen en zien je dan graag terug. Mocht je hier geen tijd voor hebben, dan kun je je ook aanmelden voor onze vacaturemail, zodat je via de email automatisch wordt geinformeerd over de meest recente vacatures die voldoen aan jouw profiel.

Terug naar onze homepagina of Meld je aan voor de vacaturemail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent