Wij zien het anders

Waar andere uitzendbureaus vestigingen sluiten, openen wij ze. Met lokale Business Partners die zelf uit de buurt komen. We bemiddelen mensen, geen nummers. Daarom zien we kandidaten zoals ze zijn en kijken we verder dan het cv. Wij geloven in direct en persoonlijk contact.

We horen graag van u hoe u het ziet. U beter leren kennen. En u beter van dienst zijn.

Direct contact

Waarom WerkTalent

Wat doet WerkTalent anders dan de concurrentie?

Bij WerkTalent geloven wij dat mensen het best presteren wanneer zij optimaal gebruik kunnen maken van hun talenten. Daarom bieden wij ambitieuze uitzenders de kans om zelfstandig te ondernemen met behoud van een vast salaris en zonder financiële risico's. Een Business Partner van WerkTalent is een ervaren ondernemende uitzender die excelleert in zijn eigen specialisme en gebied. De Business Partners van WerkTalent kunnen werken en denken als een eigen ondernemer, maar acteren liever in een grotere organisatie met een vast salaris en zonder financieel risico.


Wat is de ambitie van WerkTalent voor de toekomst?

Onze ambitie is een grote speler in de uitzendbranche met een landelijke dekking worden. Daarom willen we groeien naar 50 vestigingen, verspreid over het hele land, zodat we in alle uithoeken van het land onze klanten goed kunnen bedienen.


Waarom wil WerkTalent eigenlijk meer fysieke vestigingen openen? Online is toch de toekomst?

Bij WerkTalent bemiddelen we mensen, geen nummers. Dat kan alleen als je iemand in de ogen kijkt. En oprechte, persoonlijke aandacht geeft. Om de hoek, bij je in de buurt. Uiteraard kan je ook digitaal bij WerkTalent terecht. Alle kanalen zijn ingericht. Maar WerkTalent haalt het beste voor werkgevers en kandidaten naar boven voor het vinden van de juiste match door in gesprek te gaan. Kom gerust binnen!


WerkTalent doet het niet alleen anders, maar ziet het ook anders. Waaruit blijkt dat?

WerkTalent heeft niet alleen een uniek Business Partnermodel, maar we kijken ook anders naar de markt met onderscheidende pijlers. Deze zijn samengebracht in de 5 van WerkTalent.
 
1 – Ondernemerschap
2 – Dichtbij
3 – Oprecht
4 – Direct
5 – En jij?
 
1 – Ondernemerschap
Waar andere uitzendbureaus vestigingen sluiten, openen wij ze.  Met lokale Business Partners die niet alleen uit de buurt komen, maar graag dat stapje extra zetten omdat ze zelf iets op willen bouwen, op hun eigen manier. En daar plukken onze Business Partners, kandidaten én klanten de vruchten van.
 
2 – Dichtbij
Onze lokale Business Partners zijn als de bakker bij u in de straat. Wij staan letterlijk naast u in de kroeg, op de tennisbaan en in de rij bij de supermarkt. Daardoor kennen we de zorgen, wensen en uitdagingen van onze kandidaten en klanten als geen ander. Kom anders gerust even buurten, het is toch om de hoek.
 
3 – Oprecht
We bemiddelen mensen, geen nummers. Daarom zien we kandidaten zoals ze zijn en kijken we verder dan het CV. Ons doel is altijd het vinden van de allerbeste match, voor de sollicitant en het bedrijf. Zelfs als die op het eerste oog verrassend lijkt. Daar zijn we graag eerlijk in.
 
4 – Direct
Wij geloven in direct en persoonlijk contact. Bij ons geen poespas of loze beloften, maar woorden en daden. Spreek ons daar maar direct op aan. Daar kunnen we prima tegen.
 
5 – En jij?
‘Ik zie het anders’ wordt door iedereen op een andere manier ingevuld. We horen graag van u hoe u het ziet. Of zou willen zien. Daar kunnen wij van leren. En u beter leren kennen. En u beter van dienst zijn. Ga zitten, vertel.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent