Werken bij VAV Divers

Als werknemer bij de VAV*groep draag je de missie en visie van onze organisatie uit. Daarnaast staat bij ons niet alleen het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten centraal, maar juist ook advisering en service. De VAV*groep wil zich naast de versspecialist positioneren. Wij vinden namelijk niet dat onze taak erop zit zodra onze heerlijke producten eenmaal bij onze klanten zijn afgeleverd. Sterker nog: de producten van de versspecialist naar de keuken van de consument zien te krijgen is een uitdaging die we maar al te graag, samen met de klant, aangaan.

Daarom WerkTalent

  • Vaste contactpersoon
  • Certificering & opleiding
  • Transparant
  • Betrokken

Daarom VAV Divers

  • Een zelfstandige, afwisselende baan
  • Een fijne en informele werksfeer
  • De mogelijkheid tot een (vast) contract
  • Ruime opleidingsmogelijkheden

Samenwerking VAV Divers en WerkTalent

VAV Divers en WerkTalent werken nauw samen om de vacatures bij VAV Divers in te vullen en om mensen in te zetten op hun talent. 

VAV Divers

Wat wij bieden

Een gevarieerde en gezellige baan bij een dynamisch bedrijf. Bij VAV Divers is geen dag hetzelfde en dat maakt deze job zo interessant. Je ontdekt een informele werksfeer waar iedereen elkaar kent. Het voelt alsof je in een warm bad terecht komt en waar écht naar jou als persoon gekeken wordt.

Zo wordt er veel tijd geïnvesteerd in het opleiden van (nieuwe) medewerkers. Heb je nog geen diploma? Geen probleem! VAV Divers leidt je op van voor tot achter zodat je binnen de organisatie past. Daarnaast is er de mogelijkheid tot een vast contract en profiteer je van vele activiteiten, georganiseerd door een actieve personeelsvereniging.

Vacatures bij VAV Divers

Resultaten 1 tot 2 van 2
Werken bij VAV Divers!
Werken bij VAV Divers - collega's aan het woord!

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met contactpersoon Rick Baremans, Accountmanager bij WerkTalent Halderberge. Bel of app naar telefoonnummer: 06 – 26 75 62 34 of mail naar: rickbaremans@werktalent.com.

Rick

Rick Baremans

Accountmanager 
06 – 26 75 62 34
rickbaremans@werktalent.com

 if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent