Werken bij CEVA Logistics

Bij CEVA Logistics werk je aan oplossingen voor complexe vragen van diverse klanten. In ons bedrijf ben je elke dag bezig om te kijken hoe we dingen nog beter kunnen doen. Het is ook belangrijk dat jij plezier hebt in jouw werk en dat je gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen. Je bent immers een mens, en geen nummer. Uiteindelijk maken onze mensen - jij dus - het verschil!

In een open en betrokken werksfeer kun je bij ons elke dag je vakmanschap bewijzen. Doordat we je veel verantwoordelijkheid geven, kun je samen met je gedreven collega’s de hoogste kwaliteit aan onze klanten leveren. We vinden het dan ook erg belangrijk dat jij plezier hebt in jouw werk bij CEVA Logistics, dat jij jouw talent ontwikkelt en je vooral stimuleren om verder te groeien.

Daarom WerkTalent

  • Vaste contactpersoon
  • Certificering & opleiding
  • Transparant
  • Betrokken

Daarom CEVA Logistics

  • Een zelfstandige, afwisselende baan
  • Een fijne en informele werksfeer
  • De mogelijkheid tot een (vast) contract
  • Ruime opleidingsmogelijkheden

Samenwerking CEVA Logistics en WerkTalent

CEVA Logistics en WerkTalent werken nauw samen om de vacatures bij CEVA Logistics in te vullen en om mensen in te zetten op hun talent. 

CEVA
CEVA
CEVA

Wat wij bieden

Bij Ceva Logistics kom je terecht in een betrokken en familiair bedrijf. Er is veel verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie. Zo is er voldoende ruimte voor cursussen en opleidingen. Ceva Logistics hecht veel waarde aan goede werkkleding en oog voor veiligheid op de werkvloer.

Verder zijn er goede arbeidsvoorwaarden en krijg je de kans om het vak écht te leren. Hierbij hoort natuurlijk een marktconform salaris (afhankelijk van ervaring en opleiding) en er is de mogelijkheid tot een vast contract.

Vacatures bij CEVA Logistics!

Resultaten 1 tot 1 van 1
Werken bij CEVA Logistics
Werken bij CEVA Logistics - collega's aan het woord!

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met contactpersoon Jesper van den Berg, Business Partner bij WerkTalent Halderberge. Bel of app naar telefoonnummer: 06 – 49 90 81 04 of mail naar: jespervandenberg@werktalent.com

Jesper

Jesper van den Berg

Business Partner
06 – 49 90 81 04
jespervandenberg@werktalent.com

if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent