Operator voor computerscherm

Vind werk in
jouw vakgebied

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in een bepaalde branche? Ons vakgebied ligt in industrie, logistiek, techniek en kantoor. Hierin zijn verschillende functies te vervullen, zoals operator, heftruckchauffeur, teamleider, orderpicker, administratief medewerker en nog veel meer. Er zit altijd wel een baan tussen die bij je past. Parttime, fulltime, tijdelijk of vast. Het is allemaal mogelijk! Bekijk hieronder onze openstaande vacatures in het vakgebied dat het beste bij je past.

Solliciteer op een van onze vacatures

Heb je een interessante vacature gevonden, dan is het altijd mogelijk om eerst contact met de contactpersoon van de betreffende vacature op te nemen als je vragen hebt. Jij kunt natuurlijk ook meteen solliciteren, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Staat jouw vacature er niet tussen, maar lijkt WerkTalent je wel een fijne werkgever? Stuur een open sollicitatie en we gaan samen op zoek naar werk bij jou in de buurt.

Het voordeel van werken in de techniek

Tegenwoordig is er steeds meer vraag om te werken in de techniek en er is ook steeds meer vraag, op elk opleidingsniveau. Zo hebben ook starters op de arbeidsmarkt een hoge baangarantie na het afronden van hun opleiding. Het salaris is ook erg aantrekkelijk. Zo kan jij al snel tussen de €2500,- en €4000,- bruto per maand verdienen. Wil jij werken en leren in de techniek? Wij kijken graag samen met jou welke baan bij jou past!

Het voordeel van werken in de logistiek

Er wordt een steeds groter beroep gedaan in de logistieke dienstverlening. Webshops die groeien, pakketjes die sneller van A naar B gebracht dienen te worden… er is een grote vraag naar logistieke medewerkers. En ook de doorgroeimogelijkheden zijn goed. Zo kun jij verschillende kanten op, zoals orderpicker, expeditie medewerker, reach- of heftruckchauffeur of zelfs teamleider worden. Via de WerkTalent academy vind jij talloze cursussen en trainingen die jou helpen in het doorgroeien.

Het voordeel van werken in de industrie

De industrie is één van de belangrijkste sectoren ter wereld. Mensen die werkzaam zijn in de industrie krijgen niet alleen een voldaan gevoel, ze zijn ook trots dat zij deel uitmaken van deze sector. Ook zijn er veel carrièremogelijkheden, waardoor jij in het productieproces steeds meer verantwoordelijkheden krijgt – en een hoger salaris. Bij ons kun jij bijvoorbeeld jouw VCA certificaat behalen. En ook als jij geen of een lagere opleiding hebt gevolgd zijn er genoeg mogelijkheden!

Het voordeel van werken op kantoor

Bij een kantoorbaan heb jij natuurlijk hele andere werkzaamheden dan in een fabriek. Jij kunt verschillende kanten op: sales, administratie, marketing, klantenservice of receptiewerk. En hierin kun jij vaak ook nog eens doorgroeien! En tussen het harde werken door kan jij altijd een gezellig praatje maken met jouw collega’s. En afhankelijk van jouw functie kom jij veel in contact met mensen, waardoor jij bepaalde vaardigheden ook weer versterkt. Wil jij werken op kantoor? Bekijk dan de vacatures!

Waar ga jij het
morgen maken

in de
industrie

in de industrie

in de
Logistiek

Logistiek werk

in de
techniek

In de techniek

op
kantoor

Kantoorbaan

in
overige

Twee medewerkers met elkaar aan het praten
Sluiten