Werken bij Concrete Valley

Concrete Valley is een creatieve productie-hub in Bergen op Zoom waar vijf verschillende product specialisten gevestigd zijn. Samen bieden zij een compleet aanbod in geprefabriceerde producten, van standaard prefab betonelementen tot aan complexe uitdagingen. The Valley is een plek waar hoogwaardige producten worden gemaakt en waar slimme nieuwe technieken worden ontwikkeld.  Ons vakmanschap gaat al meer dan 100 jaar terug en in die tijd hebben wij veel ervaring opgedaan waar we nog iedere dag gebruik van maken.

Daarom WerkTalent

  • Vaste contactpersoon
  • Certificering en opleiding
  • Transparant
  • Betrokken

Daarom Concrete Valley

  • Hoogwaardige producten en slimme nieuwe technieken
  • Een fijne en plezierige werksfeer
  • De mogelijkheid tot een (vast) contract
  • Dagelijks vers fruit

Samenwerking Concrete Valley en WerkTalent

Concrete Valley en WerkTalent werken nauw samen om de vacatures in te vullen en om mensen in te zetten op hun talent. Wij vinden het belangrijk dat plezier centraal staat in jouw werk en dat je jezelf blijft ontwikkelen. Jij bent immers de maker van morgen!

Concrete Valley
Concrete Valley
Concrete Valley

Wat wij bieden

Werken bij Concrete Valley betekent werken in een enthousiast en ambitieus team binnen een plezierige werkomgeving. Gezondheid vinden wij erg belangrijk en daarom geniet je bij ons van dagelijks vers fruit en kun je wekelijks meedoen aan de bootcamp. Daarnaast bieden wij een uitdagende en veelzijdige functie aan waar een passende financiële beloning onderdeel uitmaakt van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Vacatures bij Concrete Valley

Helaas zijn er op dit moment geen vacatures beschikbaar

We hopen hier binnenkort weer een overzicht met mooie vacatures aan je te kunnen tonen en zien je dan graag terug. Mocht je hier geen tijd voor hebben, dan kun je je ook aanmelden voor onze vacaturemail, zodat je via de email automatisch wordt geinformeerd over de meest recente vacatures die voldoen aan jouw profiel.

Terug naar onze homepagina of Meld je aan voor de vacaturemail

Werken bij Concrete Valley

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Michel de Vroed, Senior Business Partner bij WerkTalent Breda. Bel of app naar telefoonnummer: 06 – 45 52 74 31 of mail naar: micheldevroed@werktalent.com

Michel de Vroed

Michel de Vroed

Senior Business Partner

06 – 45 52 74 31
micheldevroed@werktalent.com

if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent