Werken bij HAK

HAK is het grootste groentemerk van de Benelux. Bijna iedereen kent ze, de potten en zakken van HAK met groente zoals: bonen, wortelen, doperwten of rodekool. De producten van HAK staan altijd voor kwaliteit en liggen dagelijks op het bord bij miljoenen consumenten in Nederland, België en Duitsland. Aan jou de schone taak om hier als operator een bijdrage aan te leveren! Hoe collega’s het werken bij HAK omschrijven? Er heerst een prettige werksfeer tussen collega's onderling. Ook kan je altijd terecht bij je teamleider.

HAK is gevestigd in Giessen (Noord-Brabant). Dit is goed te bereiken vanuit Breda, Den Bosch, Gorinchem, Oosterhout, Tilburg en Waalwijk. Na je gesprek bij HAK bekijken zij in welke ploeg of bij welk team je het beste past. Je wordt vanaf je start gekoppeld aan een collega die jou in je functie in de fabriek helemaal wegwijs maakt, zodat je je al snel op je gemak voelt.

HAK

Wat wij bieden

  • Vast werk voor onbepaalde tijd
  • Een marktconform salaris
  • Een eindejaarsuitkering, goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering
  • Genoeg tijd voor vakantie en leuke dingen: 25 vakantiedagen plus 9,5 adv-dagen
  • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
  • Door het werk in de ploegendiensten houd je zowel op doordeweekse dagen als in de weekenden veel vrije tijd over!
  • Mooie bedrijfskantine waar je warme maaltijden kunt eten tegen een kleine vergoeding en je krijgt gratis soep en fruit
HAK
HAK
HAK

Bedrijfscultuur

Het werken bij HAK omschrijft zich als een omgeving met verschillende achtergronden en culturen van de medewerkers. Je bent altijd welkom, wie je ook bent en waar je vandaan komt. HAK kijkt naar de kwaliteiten en unieke eigenschappen die nodig zijn voor de functie(s) die nieuwe werknemers vervullen binnen HAK. Ze streven naar een zo divers mogelijke samenstelling van het personeelsbestand. Hierbij staat kwaliteit centraal. Niet alleen voor de lekkere en natuurlijke producten, maar ook voor de zorg en aandacht van de medewerkers!

Vacatures bij HAK

Resultaten 1 tot 2 van 2
Werken bij HAK

Heb je nog vragen?

Namens HAK en WerkTalent Altena verzorgt Shera Stigter de werving en selectie. Heb je nog vragen? Of heb je interesse in een baan bij HAK? Neem dan contact op met Shera!

Shera

Shera Stigter

Accountmanager

06 – 13 24 91 49
sherastigter@werktalent.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent