WerkTalent DNA

WEES TROTS OP WAT JE KAN.
De wereld verandert en dat kan een uitdaging zijn. Jij zoekt een baan die bij jou past, voor nu en voor later. Een baan waar jij het beste uit jezelf kan halen. Maar hoe weet je of je voldoet aan alle eisen in een steeds veranderende wereld? Jij wilt verschil maken, maar soms weet je gewoon niet hoe.

TENZIJ JE HET ANDERS ZIET.
Het zoeken naar een baan betekent dat je op zoek bent naar zekerheid. Jij bouwt aan wat bestendig is voor morgen. En de dag daarna. Zodat jij trots kan zijn op wat je doet en hoe je dat doet. De wereld verandert niet, zij probeert mee te groeien met de uitdagingen van >vandaag en morgen. Net zoals jij.

Jij bent de maker van morgen. Een nieuwsgierig talent met uitvoerende skills. Mouwen opstropen, hard werken en gaan. Jij wilt lachen, leren, geld verdienen en groeien. Net zoals dat je uitgedaagd wilt worden en trots wilt zijn op het resultaat wat je behaalt. Kortom, jij< wilt werken vanuit je talent.

Onze waarden

GROEI ALS DOEL
Onze Business Partners zijn gestart als Accountmanagers, onze Algemeen Directeur als Intercedent. Zekerheid en groei staan centraal in alles wat we doen. Wij bieden mensen de kans om te groeien door zelf ook te groeien. Door vestigingen te openen zodat we lokaal nog meer aanwezig zijn. Zodat wij mensen kunnen opleiden om de nieuwe vestigingen te openen. Samen met opdrachtgevers die ook willen groeien.

DENKEN IN KANSEN
Kansen creëren in vraag en aanbod, vinden en gevonden worden. Dat kan alleen door altijd overal kansen van in te zien. Geen zorgen dat het nu niet lukt, dan lukt het morgen wel. Al meer dan 20 jaar zien wij kansen waar die op het eerste gezicht niet zichtbaar zijn.

TROTS OP WAT JE KAN
Met groei komt trots. Trots op wat je hebt gedaan, met wie en voor wie. Willen winnen is je trots willen voelen. Wees trots op wat je al kan, en leer wat je morgen wilt kunnen. Ook wij zijn trots op wat WerkTalent heeft bereikt, maar kijken altijd vooruit. Op zoek naar het volgende succes dat we samen kunnen vieren.

PERSOONLIJK BETROKKEN
Wij zijn een landelijke speler met een lokale persoonlijkheid. De buurman op de hoek van de straat met de deuren wagenwijd open. Onze vestigingen worden geopend en geleid door ondernemers uit de buurt. Samen met een team van lokale specialisten kennen zij de krachten van mensen en bedrijven uit de regio. Elke regio heeft een unieke vraag, ons doel is om die altijd te beantwoorden door onze lokale expertise. Wij spreken je taal, je dialect en het jargon van de werkvloer.

Nieuwsgierig?

Ga snel naar WerkTalent functies of Solliciteer direct.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent