WerkTalent DNA

Wij zien het anders. Geen standaard uitzendorganisatie, maar één met een eigen stempel. In mensen en werk. We zijn een beetje maf. Zeer serieus als het gaat om ons vak, maar met fun en waarden en normen. Onze ambitie heeft ook iets tegendraads.

WerkTalent doet het niet alleen anders, maar ziet het ook anders. Waaruit blijkt dat?

WerkTalent heeft niet alleen een uniek Business Partnermodel, maar we kijken ook anders naar de markt met onderscheidende pijlers. Deze zijn samengebracht in de 5 van WerkTalent. 

1 – Ondernemerschap
Waar andere uitzendbureaus vestigingen sluiten, openen wij ze. Met lokale Business Partners die niet alleen uit de buurt komen, maar graag dat stapje extra zetten. Omdat ze zelf iets op willen bouwen, op hun eigen manier. En daar plukken onze vestigingen, kandidaten én klanten de vruchten van.
De5-Ondernemerschap_269x180
2 – Dichtbij
Onze lokale vestigingen zijn als de bakker bij jou in de straat. Wij staan letterlijk naast je in de kroeg, op de tennisbaan en in de rij bij de supermarkt. Daardoor kennen we de zorgen, wensen en uitdagingen van onze kandidaten en klanten als geen ander. Kom anders gerust even buurten, het is toch om de hoek.
De5-Dichtbij_269x180
3 – Oprecht
We bemiddelen mensen, geen nummers. Daarom zien we kandidaten zoals ze zijn en kijken we verder dan het cv. Ons doel is altijd het vinden van de allerbeste match; voor de sollicitant en het bedrijf. Zelfs als die op het eerste oog verrassend lijkt. Daar zijn we graag eerlijk in.
De5-Oprecht_269x180
4 – Direct
Wij geloven in direct en persoonlijk contact. Bij ons geen poespas of loze beloften, maar woorden en daden. Spreek ons daar maar direct op aan. Daar kunnen we prima tegen.
De5-Direct_269x180
5 – En jij?
‘Ik zie het anders’ wordt door iedereen op een andere manier ingevuld. We horen graag van jou hoe jij het ziet. Of zou willen zien. Daar kunnen wij van leren. En jou beter leren kennen. En je beter van dienst zijn. Ga zitten, vertel.
De5-enjij_269x180

Nieuwsgierig?

Ga snel naar WerkTalent functies of Solliciteer direct.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent