Jouw uitzendbureau in Veenendaal

Uitzendwerk is mensenwerk. Daarom vindt WerkTalent Veenendaal het belangrijk om uitzendkrachten persoonlijk te spreken. Dat kan telefonisch of op de vestiging. Zo leer je elkaar echt kennen. En vinden wij niet zomaar een baan, maar een baan die bij jou past. Of het nu gaat om een tijdelijk- of vaste baan, een BBL-traject of vakantiewerk: we gaan altijd voor de perfecte match.

Bij WerkTalent Veenendaal vinden we jouw cv niet het allerbelangrijkst. We kijken liever of jij als persoon past bij de bedrijfscultuur van jouw nieuwe werkgever. Een persoonlijke band opbouwen is hierbij heel belangrijk. Alleen zo wordt het een succesvol traject. Wij voelen ons zeer betrokken bij onze uitzendkrachten en gaan ondernemend te werk. Stilzitten en afwachten is niets voor ons.

Wil je meer weten over onze aanpak? Of welke vacatures en BBL-trajecten er openstaan? Loop gezellig binnen bij onze vestiging in Veenendaal. Je kan ons uiteraard ook bellen, appen en mailen. Dan spreken we af om onder het genot van een lekkere kop koffie kennis te maken met elkaar.

Schrijf je in    Naar alle vacatures van Veenendaal

Zoekt u een nieuwe medewerker?
WerkTalent Veenendaal heeft als doel om kandidaten, werkgevers, scholen, praktijklocaties én leerwerkbedrijven aan elkaar te verbinden. Wij leggen graag verbanden tussen instanties om zo werkgevers en kandidaten aan elkaar te koppelen. Met name voor de logistiek en office blinken we hierin uit. Benieuwd naar de aanpak van WerkTalent? Of wilt u uw vacatures plaatsen bij ons uitzendbureau in Veenendaal? Neem dan gerust contact met ons op.

Ervaringen van onze klanten
“Anita is in staat om de klantvraag op de juiste manier te vertalen naar de praktijk. Door een goede communicatie tussen inlener-uitlener en medewerkers te borgen, wordt er zo efficiënt mogelijk gewerkt voor alle partijen.”

Wij zijn trots op ons werk, onze uitzendkrachten en op onze klanten. Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Of wilt u zelf uw ervaring achter laten? Bekijk dan onze klantbeoordelingen en/of schrijf zelf een review.

Review schrijven (2) Bekijk reviews

 

Scheepjeshof 114
3901 CX Veenendaal

T. 088 – 99 88 705
E. veenendaal@werktalent.com

Openingstijden:
ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Volg ons op Facebook

Wat kan ik voor je doen?

WT_Portret_CC_AnitavanBaaren

Anita van Baaren

Partner

06 – 13 24 06 67
anitavanbaaren@werktalent.com

if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

WT_Portret_CC_GabyvanKoningsveld

Gaby van Koningsveld

Intercedente

06 – 13 63 60 82
gabyvankoningsveld@werktalent.com

if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_instagram_circle_color_107172

Schrijf je in

Recente vacatures

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent