Lassers gezocht: Leeftijd onbelangrijk!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 3000,- per maand

Functie omschrijving

Binnen de eigen werkplaats worden complete vrachtwagens opgebouwd maar ook onderhouden. Voor deze afdeling onderhoud zoeken zij een goede techneut. Je gaat in de binnendienst problemen oplossen aan eigenlijk alle voertuigen die je bij de gemeente aantreft. Het gaat dan voornamelijk om storingen aan de constructie (verbogen of vastgelopen onderdelen) of aan de pompen, slangen, buizen, tanks en hydraulische systemen. Je geeft dus niet de ‘’gewone’’ beurtjes waarbij je bougies en een V snaar vervangt. Kennis van metaalbewerking is daarom veel belangrijker dan bijvoorbeeld verbrandingstechniek.
 

Wat wij bieden

Een gave fulltime dagdienst functie met uitzicht op een vast contract. Het maximale salaris bedraagt € 3.000,- bruto per maand. Je werkt in dagdienst en hebt stabiele werktijden. Het betreft een vaste functie met mogelijkheid tot doorgroei.
 

Wat wij vragen

Voor onze klant is opleiding niet van belang. Wel dien je een echte techneut te zijn en gaat jouw hart sneller kloppen van metaal en hydrauliek. Af en toe flink vies worden maakt jou niet uit en je vindt het leuk om elke dag een ander uniek probleem/ storing op te lossen. Je hebt bijvoorbeeld een achtergrond als automonteur, bankwerker, lasser of in ieder geval binnen de werktuigbouwkunde.

Je bent woonachtig binnen een straal van 45min ten opzichte van Tilburg/Waalwijk. Je woont bijvoorbeeld in Breda, Raamsdonksveer, Oosterhout, Den Bosch of vergelijkbaar. Leeftijd is (uiteraard) geen enkel probleem voor onze klant!
 

Over het bedrijf

Onze klant is een producent van speciale voertuigen (op basis van vrachtwagenchassis). In kleine series worden klant specifieke wagens gebouwd en voorzien van (water)tanks, pneumatiek, hydraulische systemen, kranen, besturingen etc. Er heerst een dorpse, informele sfeer waar altijd tijd is voor een geintje. Goed werken is belangrijker dan hard werken. Het salaris voor een goede monteur/bankwerker loopt op tot wel € 3.000,- bruto per maand.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent