Aircomonteur gezocht, belachelijk hoog salaris!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 3500,- per maand

Functie omschrijving

Als airco monteur houd je je bezig met de montage en reparatie van aircosystemen op shovels, kranen, vrachtwagens en trekkers. Je krijgt een mooie, aangeklede Mercedes Vito van de zaak en gaat er elke dag lekker op uit! Je komt bij veel verschillende bedrijven door heel Nederland dus geen dag is hetzelfde.

Wat wij bieden

Direct een fulltime vast contract bij onze klant, een salaris oplopend tot € 3.500,- bruto per maand en een nieuwe Mercedes Vito, volledig uitgerust met het beste gereedschap!

Wat wij vragen

Het belangrijkste is dat je ervaring hebt met airco systemen, bijvoorbeeld als automonteur. Verder is het fijn als je een beetje in de buurt woont (regio Waalwijk, Gorinchem, Breda, Den Bosch of Oosterhout). Diploma's zijn niet per se nodig.

Over het bedrijf

Nieuw bedrijf, jonge eigenaar, splinternieuwe Mercedes Vito en hoge salarissen? Dit bedrijf is op z'n zachts gezegd uniek, met een eigenwijze eigenaar van nog geen 30 jaar oud en een stijgend klantbestand verovert onze klant de markt. Geen vastgeroest bedrijf maar een frisse blik op bedrijfsvoering en personeelsbeleid. Ze houden zich bezig met o.a. reparatie, aanleg en onderhoud van airco systemen op allerlei voertuigen.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent