Projectleider, gaaf bedrijf!

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dongen
Salaris € 3500,- per maand

Functie omschrijving

Dit is met recht een spilfunctie. Je hebt contacten met de klant, de werkplaats, engineering, werkvoorbereiding, inkoop en de montageleider. Je ondersteunt de operation manager en bent zijn rechterhand. Je bewaakt levertijden, bouwtijden en kwaliteit. Indien je dat leuk vindt kun je ‘’snoepreisjes’’ maken naar klanten over de hele wereld (dit is geen eis en hoeft alleen als je dat zelf wilt).
 

Wat wij bieden

Plat bedrijf, informeel, uitzicht op een fulltime vaste baan en een uitstekende leermeester (manager operations met meer dan 25 jaar ervaring). Ook is er reeel uitzicht om het stokje van hem over te nemen. Het bedrijf valt onder de cao metaal en techniek. Er zal sprake zijn van werving en selectie (geen uitzending of detachering).
 

Wat wij vragen

Je brengt een goed stel hersens mee en hebt een HBO diploma Bouwkunde of Werktuigbouwkunde. Je hebt bijvoorbeeld ervaring als werkvoorbereider, projectleider of montageleider. Je bent woonachtig in de regio Tilburg, Oosterhout, Den Bosch, Breda of omgeving.

Over het bedrijf

Het bedrijf is plat en bestaat uit echte dorpelingen. Geen stadsmensen in 3-delig pak maar allemaal mensen die opgegroeid zijn met carnavalsverenigingen, crossbrommers, polders en boerderijen. Gelukkig zit dit alles in een professioneel jasje en worden er fantastische maatwerk miljoenenprojecten (combi van staal en bouwkunde) gedraaid, met internationale bekendheid!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent