Landbouw machines opbouwen, vaste baan!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 2800,- per maand

Functie omschrijving

Als monteur houd je je bezig met het opbouwen van nieuwe machines. Dit is van groot tot klein en van simpel tot complex. De nadruk ligt op mechanisch werk. Dit doe je zelfstandig of in een team. Er komen geen series voor dus je hebt veel afwisseling in je werk. Je houdt je bezig met o.a. lassen, boren, zagen afbramen en borstelen.

Wat wij bieden

Een leuke fulltime sleutelfunctie, goede begeleiding en prima doorgroeimogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar de buitendienst (indien wenselijk).

Wat wij vragen

Je hebt een technische opleiding, kunt tekeningen lezen en een goede las leggen! Je bent woonachtig in de regio Den Bosch, Tilburg of Waalwijk. Ervaring als bijvoorbeeld lasser is een pré.

Over het bedrijf

Onze klant is een producent, bouwer en service organisatie op het gebied van landbouwmaterieel. Denk hierbij een voedingsmachines, graandorsers, zaaimachines en complete fabrieksinrichtingen voor het verwerken van plantaardige producten.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent