Projectbegeleider

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 4500,- per maand

Functie omschrijving

Houd jij ervan om gelijktijdig meerdere projecten in de uitvoering te begeleiden, heb je een technisch hart en kan je goed overweg met alle soorten mensen? Dan klink jij als onze nieuwe Projectbegeleider!

Als projectbegeleider zorg je ervoor dat vloerverwarmings- en vloerkoelingsprojecten op de bouwplaats veilig en op rolletjes verlopen. Je bent de schakel tussen binnen en buiten. Samen met je collega’s zorg je voor een optimaal projectresultaat. Je organiseert en stuurt de projecten op het gebied van logistiek, planning, kosten, kwaliteit en inzet van mensen en materieel aan.

Als Projectbegeleider word je ingezet op projecten in Zuid Nederland en werk je samen met projectleiders.

● Zorgen voor een goede uitvoering van het project.
● Bewaken van budgetten en tijdsplanning. Je overziet projectkeuzes en stuurt waar nodig bij.
● Zorg dragen voor een vakkundige, veilige, efficiënte en effectieve uitvoering van projecten. Daarbij adviseer je en denk je mee over projectkeuzes, zoals projectstructuur, werkmethoden, planning en inzet van mensen en middelen. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten.
● Je geeft leiding aan de monteurs en coacht ze. Ook beoordeel je de kwaliteit van het afgeleverde werk en ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve bezetting op projecten. Uiteraard doe je dit binnen de kaders van het HR-beleid en het uitvoeringsplan.
● Je ontwikkelt, onderhoudt en beheert een netwerk van (potentiële) klanten, onderaannemers en andere stakeholders.
● Je levert een inhoudelijke bijdrage aan projectevaluatiebijeenkomsten, deelt ervaringen en draagt verbeteringen aan.
● Je draagt zorg voor toepassing en handhaving van richtlijnen op het gebied van veiligheid die conform de eisen vanuit de wet en/of de eigen organisatie zijn vastgesteld.
 

Wat wij bieden

● Werken voor een topwerkgever.
● Een uitdagende functie in een Benelux werkveld.
Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. leaseauto, laptop, intern opleidingsinstituut, studiefonds)

Wat wij vragen

In deze functie heb je een grote mate van zelfstandigheid. Je bent communicatief sterk en kunt goed het overzicht op de diverse projecten bewaren. Je hebt veel kennis ten aanzien van installatietechniek, werkmethoden, inzet van mensen en materieel. Veiligheid, samenwerken en een goede uitvoeringskwaliteit zijn voor jou een vanzelfsprekendheid. Een hoge klant- en medewerkerstevredenheid is het uitgangspunt.

● Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Projectbegeleider/Uitvoerder
● Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau
● Je hebt aantoonbare kennis van installatietechniek
● Jij vind het een uitdaging om meerdere projecten tegelijkertijd te leiden
● Je woont in de nabije omgeving van Dordrecht, Breda, Tilburg / Zuid Nederland

Over het bedrijf

Onze relatie maakt onderdeel uit van een van de grootste concerns op gebied van bouw-, techniek en infra binnen Nederland. Je komt terecht bij een professioneel – doch informeel en gezellig – bedrijf, vanwaar je met ca. 70 directe collega’s innoverende en unieke projecten aangaat. 

Solliciteren

Is dit interessant voor jou en ben jij interessant voor ons? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent