Werkvoorbereider

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 3600,- per maand

Functie omschrijving

Wil jij de ogen, oren en het geheugen van innoverende projecten zijn en regel jij alles wat het verloop van de projecten versoepelt?

In de rol van Werkvoorbereider neem jij verantwoordelijkheid voor de beheersing van het project: coördinatie staat centraal in jouw werk. Op het moment dat de opdracht is binnengehaald, sta jij vooraan. Jij stelt het werkbudget samen en gaat in overleg met de planning. Ook zet je orders klaar voor de materialen die je collega’s van logistiek vervolgens verwerken.

Over de functie
Tijdens elke fase van het project ben je in contact met de klant, planning, logistiek, administratie, tekenkamer en de projectbegeleider die de montage aanstuurt.
Je bewaakt de budgetten van kosten voor personeel, materieel, materialen en onderaannemers.
Tevreden ben je pas als het je lukt om het project kwalitatief goed op te leveren binnen de financiële- en tijdsplanning. Dit vraagt van jou dat je, hoe groot het project ook is, structuur aanbrengt en het overzicht behoudt.

Wat wij bieden

● Werken voor een topwerkgever.
● Een uitdagende functie in een Benelux werkveld.
● Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. intern opleidingsinstituut, studiefonds)

Wat wij vragen

In het team voeg jij waarde toe door jouw technische kennis en ervaring in het werkvoorbereidingsvak. Naast inhoud ben je ook belangrijk in de optimalisatie van processen. Met jouw open en kritische blik zie je wat we kunnen verbeteren. Gecombineerd met je organisatorisch vermogen en kracht om mensen mee te krijgen, laat je zien hoe het anders kan.

Wat vragen wij?
HBO werk- en denkniveau
● kennis van de W-techniek
● min. 3 jaar ervaring als Projectcoördinator/Werkvoorbereider – bij voorkeur in de installatiebranche -

Over het bedrijf

Onze relatie maakt onderdeel uit van een van de grootste concerns op gebied van bouw-, techniek en infra binnen Nederland. Je komt terecht bij een professioneel – doch informeel en gezellig – bedrijf, vanwaar je met ca. 70 directe collega’s innoverende en unieke projecten aangaat. Gevestigd in Dordrecht.

Solliciteren

Is dit interessant voor jou en ben jij interessant voor ons? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent