Parttime metaalbewerkers!

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 3000,- per maand

Functie omschrijving

Wist je dat parttime werken in de techniek steeds normaler wordt?! Met inmiddels een technisch klantenbestand van zo'n 150 bedrijven in de omgeving Tilburg / Breda hebben wij plaats voor parttimers (4 dagen per week). Gewoon, omdat er meer is in het leven dan werken! Gelukkig beseffen steeds meer bedrijven dit en worden er mondjesmaat technische parttime banen beschikbaar gesteld. Als ze er zijn, dan hebben wij ze! We hebben mogelijkheden voor lassers, plaatbewerkers, draaiers, frezers, kanters, zetters, bankwerkers, monteurs etc! 

 

Wat wij bieden

Je kunt in deze tijd een prima salaris krijgen, techneuten worden nu eenmaal schaars. Wij helpen jou natuurlijk graag met de onderhandelingen. Een hoop van onze vacatures zijn op basis van werving en selectie, dit betekent dat je direct een fulltime vaste baan krijgt bij de klant, geen uitzending of detachering dus!
 

Wat wij vragen

Of een technisch diploma (of BBL leerling), technische werkervaring, dat is vrijwel alles! Uiteraard moet je wel een beetje uit de buurt komen van Tilburg, Breda, Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur of Waalwijk. Een stabiel cv is eveneens belangrijk.
 

Over het bedrijf

Onze klanten: dit zijn met name bedrijven binnen de metaalindustrie. De meeste produceren maakwerk producten zoals bijvoorbeeld machineonderdelen voor de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast kun je denken aan pompen, leidingen, consumentenproducten, constructies voor gebouwen, schepen etc etc. Staal, aluminium en RVS, we hebben het allemaal! Uiteraard kun je ook denken aan een technische dienst functie bij een groot productiebedrijf of een parttime baan als servicemonteur bij een machinebouwer.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent