Carriere in de techniek?

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Duiven
Salaris € 2200,- per maand

Functie omschrijving

Voor deze functie zijn wij op zoek naar handige mensen met technische affiniteit die een carriere willen beginnen of vervolgen bij een groeiend technisch bedrijf. In deze functie ben jij bezig met het ombouwen (waaronder montage & assemblage) van de carrosserie van bedrijfswagens. Naast het ombouwen, komt ook een groot deel metaalbewerking voor (wagens doormidden zagen, laadbakker demonteren en verlengen) en ook elektra (Lichten aansluiten, sirenes installeren etc.). Het bedrijf geeft je de mogelijkheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Wat jij wel mee moet brengen is betrouwbaarheid, doorzettingsvermogen en een goede dosis motivatie.

Wat wij bieden

Naast dat we een vaste baan aanbieden bij goed functioneren, krijg je:

  • Een salaris van circa € 2.200,- bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een technische omgeving;
  • Een tal van cursussen die jou kunnen helpen;
  • Fulltime functie;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden bij een sterke wil en inzet.

Wat wij vragen

Sleutel jij wel eens zelf aan je auto of ben jij diegene de alle klusjes in het huis zelf doet? Perfect!
Wat wij vragen:

  • affiniteit met techniek;
  • Woonachtig in de omgeving van Arnhem / Zevenaar;
  • Betrouwbaar en gemotiveerd.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een hardgroeiende onderneming in de regio Arnhem, Duiven, Zevenaar, die de focus heeft op bedrijfswagenaanpassingen. In alle soorten en maten kunnen ze bedrijfwagens aanpassen en naar behoren van de klant installeren. Momenteel werken er ongeveer 70 mensen bij het bedrijf en door de vele opdrachten groeit het bedrijf met de dag. Ze werken samen met veel instellingen die voornamelijk overheidsgerelateerd zijn.

Door de hoeveelheid medewerkers en de expertise in het vakgebied hebben ze de mogelijkheid om deze expertise over te dragen aan nieuwe medewerkers.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Als je vragen hebt of twijfelt, dan kun je altijd even bellen / appen naar tel: 06-45205394 of mailen naar: tijmenvanbaalen@werktalent.com. Gesprekken kunnen we eventueel ook gewoon in de avond inplannen!

Deel via social media:

Tijmen van Baalen

Tijmen van Baalen

0645205394
tijmenvanbaalen@werktalent.com

WhatsApp Tijmen van Baalen      Ga naar instagram van Tijmen van Baalen


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent