Traineeship monteur buitendienst!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Raamsdonksveer
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Beschik jij nog over weinig ervaring maar wil je graag stappen maken? Een klant van ons biedt jou een uitdagende traineeship waarbij je stapsgewijs groeit van assemblagemonteur naar allround servicemonteur in de buitendienst!

Over de functie

In deze traineeship begin je bij het begin. Op basis van je opleiding of ervaring word je ingezet op de assemblage in de productiehal. Je gaat hier machines in elkaar zetten en leert de producten kennen. Wanneer jij hier aan toe bent ga je ook reparaties verrichten of mee op pad om de machines te plaatsen en te testen. Uiteindelijk kun je (op basis van jouw wensen) doorgroeien naar de volledige buitendienst en ga je in een mooie service bus naar klanten toe. Uiteindelijk groei je niet alleen in functie maar ook in salaris!

Wat wij bieden

Een fantastische fulltime groei-functie met interessante voorwaarden en goede begeleiding! Je hebt uitzicht op een vaste baan.

Wat wij vragen

Je hebt een technische opleiding op niveau 2, 3 of 4 en misschien al wat werkervaring (of technische hobby's). Je bent geen monteur die de rest van zijn leven in dezelfde productiehal wilt staan maar jij wilt leren, groeien en er het maximale uithalen!

Over het bedrijf

Onze klant is een producent en leverancier van kleine machines. Hierin komt vrijwel alle techniek samen! Denk aan pomptechniek, werktuigbouwkunde, elektro, pneumatiek en hydrauliek. Ze hebben een eigen engineering, productiehal en serviceafdeling dus ook wat dat betreft komt alles samen! Ze zijn gevestigd in Raamsdonksveer. Dit is bijvoorbeeld ideaal bereikbaar vanuit Waalwijk, Tilburg, Gorinchem, Breda en Den Bosch.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent