BBL Intercedent Veenendaal (parttime)

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Veenendaal
Salaris € 1700,- per maand

Functie omschrijving

In maart heb ik, Anita van Baaren een nieuwe vestiging van WerkTalent geopend. Ik woon en werk al meer dan 15 jaar in Veenendaal. Waarom ben ik een eigen vestiging gestart? Ik werk al ca. 12 jaar in de commerciële wereld. Heb zelf jaren gewerkt als intercedent. Ik heb bij mijn laatste werkgever gewerkt met BBL leerlingen in de bouw en techniek. Opleiden en matchen dat is echt mijn passie! Ik vind het geweldig dat een kandidaat op de juiste plek terecht komt en dat de opdrachtgever een juiste werknemer mag aannemen via mij.

Ik heb voor jou een bureau klaarstaan zodat we samen in Veenendaal en omstreken opdrachtgevers en kandidaten gaan matchen!

Uit onze nieuwsbrief: “Ik echt wil kijken en luisteren naar wie er tegenover me zit”,. En dat zijn geen loze kreten, want Anita wil in haar team alleen mensen die serieus iets voor anderen willen doen. “Ik zoek mensen met een hart, die iets voor anderen willen betekenen, bijvoorbeeld door naast het werk vrijwilligerswerk te doen.” Ook niet verwonderlijk dus dat Anita zich vooral wil richten op doelgroepen die niet meteen voor de hand liggen: 45-plussers en jongeren van ongeveer 16 tot 25 jaar. Met als doel natuurlijk altijd: de perfecte match.

Saaie werkdagen kennen we niet bij WerkTalent. Er komt in de rol van intercedent veel op je af en als het niet vanzelf op je afkomt, dan zoek je het zelf wel op. Zo is jouw parttime werkweek gevuld met:

 • Diverse contactmomenten met uitzendkrachten. Van het inschrijven van nieuwe kandidaten tot aan het begeleiden van uitzendkrachten bij (nieuwe) opdrachtgevers.
 • Het online (job sites/social media) of in de WT database searchen naar passende kandidaten die je bij een mogelijke match direct benaderd en inplant voor een eerste kennismaking.
 • Het schrijven van wervende vacatureteksten die je vervolgens online uitzet op de juiste wervingskanalen.
 • Sales o.a. door jouw creatieve sales acties score jij, en weet je bij iedere prospect de vacature binnen te slepen.
 • Relatiebeheer. Wij staan bekend om onze lange termijn relaties, ontzorgende karakter en het op diverse niveaus meedenken met onze partners. Van jou verwachten we hetzelfde. Je bouwt lange termijn relaties op met je klanten en zorgt ervoor dat ze je nummer niet op hoeven te zoeken, maar uit het hoofd kennen.
 • Personeels- en vestigingsadministratie. Je verzorgt een adequate en foutloze administratie conform de richtlijnen van WerkTalent en houdt hierbij de huidige wet- en regelgeving in je achterhoofd.


Uiteraard ga je dit allemaal leren. Heb je er zin in?

Wat wij bieden

Voor al dat werken en leren krijg je ook iets terug. 

 • Een basissalaris tussen de € 1.650 en € 1.895 bruto per maand (fulltime)
 • Bonusregeling
 • Doorgroeimogelijkheden, wil jij in de toekomst een eigen vestiging? Dat kan!
 • Uitzicht op een vast dienstverband; Net als met onze klanten en uitzendkrachten hebben wij ook bij jou de focus op een lange termijn relatie
 • Opleidingsmogelijkheden vanuit de WerkTalent Academy
 • 25 vakantiedagen die aangevuld worden met 6 Adv-dagen


En een echte WerkTalent-familie!
 

Wat wij vragen

Om je aan te sluiten bij de WerkTalent-familie neem jij in ieder geval het volgende mee:

 • Jij wil beginnen / of bent al begonnen met een BBL opleiding richting Intercedent of Junior Accountmanager
 • De grenzeloze ambitie om ondernemend te werk te gaan en jezelf nóg verder te ontwikkelen
 • Een winnaarsmentaliteit
 • Jij bent graag met mensen in gesprek en luistert naar wat zij te vertellen hebben
 • Je woont in de regio Zeist, Wageningen, Ede of Veenendaal

Over het bedrijf

Uitzendwerk is mensenwerk. Daarom vindt WerkTalent Veenendaal het belangrijk om uitzendkrachten persoonlijk te spreken. Dat kan telefonisch of op de vestiging. Zo leer je elkaar echt kennen. En vinden wij niet zomaar een baan, maar een baan die bij jou past. Of het nu gaat om een tijdelijk- of vaste baan, een BBL-traject of vakantiewerk: we gaan altijd voor de perfecte match.

Bij WerkTalent Veenendaal vinden we jouw cv niet het allerbelangrijkst. We kijken liever of jij als persoon past bij de bedrijfscultuur van jouw nieuwe werkgever. Een persoonlijke band opbouwen is hierbij heel belangrijk. Alleen zo wordt het een succesvol traject. Wij voelen ons zeer betrokken bij onze uitzendkrachten en gaan ondernemend te werk. Stilzitten en afwachten is niets voor ons.

Solliciteren

Hoe verloopt jouw sollicitatie?

Stap 1: Jij schrijft je in voor de vacature
Stap 2: Ik bekijk jouw sollicitatie
Stap 3: Je komt langs op de vestiging om kennis te maken
Stap 4: Hebben we een klik? Dan mag je de DISC analyse maken.
Stap 5: Sluit onze DISC analyse en het gesprek bij elkaar aan? Dan plannen we een 2e gesprek.

Ben jij enthousiast? Bel, mail of app mij dan via 06-13240667 of anitavanbaaren@werktalent.com

Deel via social media:

Anita van Baaren

Anita van Baaren

0613240667
anitavanbaaren@werktalent.com

WhatsApp Anita van Baaren      Ga naar instagram van Anita van Baaren


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent