Senior elektromonteur / elektricien (vaste baan!)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Sliedrecht
Salaris € 2600,- per maand

Functie omschrijving

Jouw takenpakket:

Nadat wij een gebouw hebben verkocht of verhuurd aan een klant (door het gehele land) ga je als fulltime Senior Elektricien op locatie of bij ons op het terrein aan de slag met het controleren, repareren en installeren van de elektrische installaties. Je stuurt hierbij de junior elektricien aan. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het elektrotechnische deel van een gebouw. De installaties moeten conform de REI (Regeling Elektronische Installateurs) worden geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden volgens Sterkin kwalificaties worden uitgevoerd. Daarnaast geef je advies over de elektrische installaties in het offerte stadium en ben je verantwoordelijk voor het bestellen van de benodigde artikelen. Dit alles vanuit onze standplaats in de directe omgeving van Dordrecht / Rotterdam.

Wat wij bieden

De functie draagt vele verantwoording mee, is erg afwisselend en uitdagend. Je hebt wekelijks klantcontact met mensen door heel Nederland. Wij als informele organisatie hebben mooie toekomstplannen en groeien enorm, hierdoor ontwikkel je jezelf dagelijks en zijn er mogelijkheden om door te groeien. Verder zijn de arbeidsvoorwaarden: 


 • Een marktconform basissalaris en een 13e maand;
 • Overuren worden betaald, 125 en 150%;
 • Dagelijkse koffievergoeding wanneer je langer dan 4 uur werkzaam bent buiten het terrein van Portakabin;
 • 25 vakantiedagen met optie tot het bijkopen van een extra werkweek;
 • Geen maandelijkse eigen bijdrage voor jouw pensioenvoorziening;
 • Collectieve zorgverzekeringskorting en kortingen op andere verzekeringen.

Wat wij vragen

Wie wij zoeken:


Een enthousiaste elektricien die er altijd voor zorgt dat de klanten tevreden zijn. Daarnaast heb je:

 • Een mbo 4 opleiding elektrotechniek of mbo 3 en bereid om Sterkin certificering te behalen;
 • Minimaal VCA 1 diploma of bereid om deze te behalen;
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring
 • Leidinggevende kwaliteiten, flexibel, professioneel en betrouwbaar;
 • Een klantgerichte instelling;
 • Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B.

Over het bedrijf

Wij staan voor kwaliteit
Alle onze verplaatsbare en modulaire bouwunits worden in een gecontroleerde fabrieksomgeving gefabriceerd. Dit is praktisch en het garandeert consistent hoge kwaliteitstandaarden dankzij strenge controle van het volledige bouwproces.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan WerkTalent de werving en selectie uitbesteed. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor, in het centrum van Zwijndrecht. In het gesprek kunnen we de vacature met je bespreken en kijken of deze bij je past. Als dit zo blijkt te zijn, dan kunnen we je voorstellen aan onze opdrachtgever en begeleiden wij je de gehele procedure. Bel of app naar 06 4128 1498 of mail naar bramkamphuis@werktalent.com

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent