Technische dienst, zelfstandige functie met veel vrijheid in dagdienst!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Moerdijk
Salaris € 3500,- per maand
Direct naar:
Heb jij geen zin in een functie waar ze de hele dag over jouw schouder meekijken? Wil je lekker veel vrijheid en sleutelen aan een mooi machinepark? Wij zoeken een zelfstandige monteur, die wilt werken voor een uitstekend salaris in dagdienst.

Over de functie

Als technische dienst medewerker ben jij volledig verantwoordelijk voor het machinepark, rollend materieel en overige machines binnen het bedrijf. Je bent aan deze machines zowel mechanisch als elektrisch aan het sleutelen.
Binnen de functie bepaal jij zelf je eigen planning, ben je in overleg met inkoop verantwoordelijk voor het inkopen van materialen en heb je contact met leveranciers.
In praktijk ben jij werkzaam als zelfstandig medewerker. Je bepaald niet alleen de planning van het terugkerende onderhoud, maar ook de planning van je eigen werktijden. Uiteraard moet je dit aanpassen op de werkzaamheden welke te doen zijn binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Binnen deze functie krijg je meer dan een uitstekend salaris, welke op kan lopen tot onegveer €3500,- in de maand in dagdienst.
Je komt namelijk te werken binnen een geweldig team en een meer dan sociaal bedrijf. Als snel gaat jouw werkplek dan ook als thuis voelen. Je krijgt naast salaris en een goede sfeer ook veel verantwoordelijkheid om zelfstandig zaken op te lossen.
Je hoeft dus niet voor iedere vraag verantwoording af te leggen.
De functie zelf betreft een functie welke fulltime is, met de insteek op een contract voor onbepaalde tijd.

Wat wij vragen

  • Je bent woonachtig in de omgeving Breda - Roosendaal;
  • Zowel mechanisch als qua elektro ben jij sterk onderlegd;
  • Planmatig kan jij de verantwoordelijkheid voor een volledig machinepark aan.

Over het bedrijf

Onze klant is een 150 jaar oud familiebedrijf. Met 3 vestigingen in Nederland zijn ze op het gebied van importeren één van de grootste houthandels in Nederland. Het hout wordt enkel gewonnen op een duurzame manier, dit gebeurt in Rusland, Scandinavië en een klein beetje uit Duitsland.

Binnen het bedrijf heerst een duidelijke familiaire sfeer. Het bedrijf is inmiddels ook al in handen van de 6e generatie binnen de familie. Bij bedrijfsuitjes wordt niet alleen het personeel zelf uitgenodigd maar ook de familie. Van veel medewerkers lopen er in de zomermaanden ook hun kinderen rond. Deze hebben hier dan een vakantiebaan.

Solliciteren

Alles dat jij hoeft te doen is je CV toe te sturen. Als wij aanknopingspunten zien zullen wij jou uitnodigen om bij ons een kop koffie te drinken en de functie bespreken.
Wil je jouw verhaal liever telefonisch toelichten? Uiteraard kan je dan altijd bellen via onderstaande contactgegevens.

Deel via social media:
Jesper van den Berg

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent