Automonteur en wil jij weer echt sleutelen?

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben jij momenteel automonteur, maar ben je niet meer echt aan het sleutelen? Wij hebben meerdere klanten die op zoek zijn naar jou en waar jij ook echt weer kunt gaan sleutelen!

Over de functie

Werk jij momenteel als automonteur, of heb je dit in het verleden gedaan, maar wil je graag weer echt gaan sleutelen? 
De salarissen in de autobranche liggen relatief laag, je bent steeds minder echt aan het sleutelen en doorgroeien in functie is vaak lastig. Wij hebben in de omgeving van Breda onze klanten die op zoek zijn naar de echte sleutelaars en jouw carrière een boost te geven.

Onze klanten zitten in allerlei soorten zwaar rollend materieel, waarbij jouw werkzaamheden verder gaan dan enkel elektronisch uitlezen van storingen. 

Wat wij bieden

  • Je salaris zal in je nieuwe functie vanaf het begin al stijgen, maar ook in de toekomst zullen er stappen in salaris mogelijk zijn. Afhankelijk van waar je precies ingezet zal worden ligt je salaris tussen de €2300,- en €3000,- bruto in de maand;
  • Uiteraard ontvang je niet alleen salaris maar ook minimaal 24 vakantiedagen, aangevuld met ADV en vakantiegeld van 8%;
  • Je zal direct in dienst treden bij de opdrachtgever.

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten met een achtergrond binnen de autotechniek. Dit kan jouw huidige achtergrond zijn, in je werkverleden, maar ook indien jij hobbymatig veel sleutelt zijn er mogelijkheden voor jou.
 

Over het bedrijf

WerkTalent is al jarenlang gespecialiseerd in de bemiddeling van technische kandidaten. Met een breed netwerk aan bedrijven binnen de techniek weten wij voor jou de perfecte match te maken. Of jij nu op zoek bent naar meer salaris of juist gewoon naar meer uitdaging, wij gaan verder waar jouw zoektocht is gestopt. Onze klanten bevinden zich in heel West-Brabant en zijn de bedrijven waar jij als persoon gewaardeerd wordt.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in een nieuwe stap? Stuur dan je CV op naar jespervandenberg@werktalent.com. 
Wil je meer informatie is het ook altijd mogelijk om hiervoor telefonisch contact op te nemen via 06-49908104.

Deel via social media:
Jesper van den Berg

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent