Heftruckchauffeur dagdienst!

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 2300,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een bedrijf waar je er toe doet? Wil jij van waarde zijn voor je werkgever als heftruckchauffeur? Wij zoeken voor misschien wel de leukste werkgever van Moerdijk ter aanvulling een heftruckchauffeur.

Over de functie

Ben jij klaar met de onpersoonlijke bedrijven waar je als heftruckchauffeur een nummer bent? Wil jij er toe doen voor jouw werkgever en het gevoel hebben dat je dagelijks een belangrijke bijdrage levert?
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur welke in dagdienst zowel transport laad als lost en daarnaast ook de productie aanrijdt met halffabricaten.
Je werkzaamheden vinden deels binnen en deels buiten plaats. Tijdens je werkzaamheden bestaat jouw functie voor 70% uit heftruck werkzaamheden, daarnaast ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden.

Wat wij bieden

  • Prima salaris tussen de €2100 en €2400 in dagdienst;
  • Werken binnen en prettige bedrijfscultuur;
  • Waardering voor je werk;
  • Reiskosten worden vergoed;
  • Insteek is om een vast contract voor onbepaalde tijd te verdienen.

Wat wij vragen

  • Je bent in bezit van een heftruckcertificaat;
  • Fulltime in dagdienst beschikbaar;
  • Woonachtig in de omgeving Breda - Roosendaal.

Over het bedrijf

Met 3 vestigingen in Nederland zijn ze op het gebied van importeren één van de grootste houthandels in Nederland. Het hout wordt enkel gewonnen op een duurzame manier, dit gebeurt in Rusland, Scandinavië en een klein beetje uit Duitsland.

Het hout word in de fabriek bewerkt tot de juiste formaten en afmetingen. Dit gebeurt allemaal machinale. De fabriek is niet te vergelijken met een standaard houtbewerkingsfabriek. Machines zijn veel grover en groter.


Binnen het bedrijf heerst een duidelijke familiaire sfeer. Het bedrijf is inmiddels ook al in handen van de 6e generatie binnen de familie. Bij bedrijfsuitjes wordt niet alleen het personeel zelf uitgenodigd maar ook de familie. Van veel medewerkers lopen er in de zomermaanden ook hun kinderen rond. Deze hebben hier dan een vakantiebaan.

Solliciteren

Bij interesse kunt u reageren richting jespervandenberg@werktalent.com.
Uiteraard kunt u bij vragen ook telefonisch contact opnemen via 06-49908104

Deel via social media:
Jesper van den Berg

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent