Administratief medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2300,- per maand
Direct naar:
Jij zorgt er voor dat de productiemedewerkers precies weten wat zij moeten doen en handelt dit administratief af.

Over de functie

In het voorgaande proces, heeft de procesoperator de grondstoffen omgezet naar een halffabricaat welke bij jou op de afdeling volledig wordt gemaakt voor de klant. Jij zorgt op administratief gebied dat het product volledig aan de wensen van de klant voldoet en de productiemedewerkers weten wat zij hier voor nodig hebben.

Welke verantwoordelijkheden vallen onder jou?

• Inplannen van productieopdrachten aan de hand van de verkoopopdracht;
• Invoeren van productiegegevens;
• Analyseren van de goederenstromen en hierover periodiek rapporteren;
• Administratieve afhandelingen overleggen met de afdeling kwaliteit en Sales Backoffice;
• Genereren van inkooporders en bestellingen voor verpakkingsmaterialen.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het registreren van personeelsaangelegen zoals snipperdagen en ziekmelding van de expeditie medewerkers en zorg je voor de juiste urenregistratie van de externe medewerkers.

Wat wij bieden

Wij hebben goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan, zo hebben wij een eigen cao en willen we je op een goede manier belonen voor je inzet.

Wij bieden daarom:

• Prima startsalaris tussen €2.100 en €2.600 bruto per maand;
• Fulltime, vaste baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• 25 vakantiedagen;
• 13 ATV dagen;
• Opleiding - en doorgroeimogelijkheden;

Je komt in een organisatie te werken waar ruimte is voor investeringen en nieuwe technieken. Ook vinden wij een hecht en stabiel team erg belangrijk, daarom hebben wij regelmatig gezellige borrels en teamuitjes.

Wat wij vragen

Doordat je met zeer specifieke producten werkt, waar het gewicht per order verschilt is het belangrijk dat je cijfermatig erg sterk bent. Je werkt secuur en netjes en bent natuurlijk administratief zeer sterk onderlegd.

Ook vragen wij:

• MBO niveau 4 werk - en denkniveau;
• 1-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een soortgelijke organisatie;
• Woonachtig in de directe omgeving van Gorinchem..

Over het bedrijf

Onze partner bestaat sinds 2001 en is gelegen tussen Tilburg, Utrecht en Breda. Zij werken met de nieuwste ontwikkelingen in de procesindustrie, hoogwaardige producten en vooruitstrevende technologie. In de loop der jaren is er een hecht team ontstaan waar jij deel van gaat uitmaken, zij staan bekend als betrokken werkgever en hechten veel waarde aan goed werkgeverschap.

Solliciteren

De werving is uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem, de eerste gesprekken zullen dan ook met ons zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar bovenal jouw wensen en ambities. Als de match er van beide kanten is, stellen we je met veel plezier voor bij de opdrachtgever.

Wil je meer informatie over deze of een andere vacature? Of ben je zo enthousiast en wil je direct reageren? Dat kan! Bel, mail of app: 06-19034538 of Floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:
Floortje de Valk

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent