Wil jij een baan tot je pensioen?

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2100,- per maand
Direct naar:
Heb jij een achtergrond in metaal en/of logistiek en ben je op zoek naar een vaste baan met toekomst in een stabiele werkomgeving? Met bovendien een prima salaris, een positieve werksfeer en goede normen en waarden? Wij bouwen samen aan de toekomst

Over de functie

Als loodsmedewerker / logistiek medewerker ben je fulltime in een 2-ploegendienst werkzaam met bovenloopkranen en diverse machines. Je wordt stap voor stap getraind op verschillende onderdelen en draagt uiteindelijke zorg voor het laden/lossen/orderpicken van de staal profielen, buizen, balken, platen van boten/vrachtwagens en bewerkt de producten door gebruik te maken van de verschillende computer gestuurde machines. Daarnaast voer je diverse algemene werkzaamheden uit en maak je gebruik van de bovenloopkranen. Je bent onderdeel van een team en zorgt samen met je collega’s voor een vlotte en veilige afhandeling van de verschillende taken in je shift.

Wat wij bieden

Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je werkervaring, opleiding, wensen/eisen, maar ligt normaliter voor een starter tussen 1600 en 2200 bruto per maand exclusief toeslagen. Daar komt 12,5% ploegentoeslag bij over alle gewerkte uren + een verrekende 13e maand. Daarnaast kan je door interne trainingen en coaching on the job door ontwikkelen tot allround loodsmedewerker in de staalbranche met een vast dienstverband.

Wat wij vragen

  • Je bent op korte termijn full-time beschikbaar
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 35 km van Tilburg (Breda, Oosterhout, Dordrecht, Den Bosch)
  • Je hebt gevoel bij of werkervaring in een metaalomgeving (schoolverlater met metaalachtergrond mag ook)
  • Je kan veilig werken met of wil veilig leren werken diverse metaalbewerkingsmachines (computergestuurd)
  • Werkervaring met een bovenloopkraan is zeker welkom maar kan ook intern getraind worden inclusief certificaat (VVL / veilig hijsen).
  • Werkervaring als orderpicker, magazijnmedewerker of productiemedewerker in een grove omgeving is een pre.
  • Kunnen en willen werken in een 2 ploegendienst is noodzakelijk

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een van de twee vestigingen in Nederland (Drachten is tweede locatie). Op de locatie te Oosterhout direct aan het Wilhelminakanaal staat een zeer geavanceerde bedrijfshal van 52.000 m2 waarin stalen balkprofielen, platen, stafstaal en buisprofielen worden ontvangen, opgeslagen en eventueel bewerkt middels diverse cnc bestuurde bewerkingsmachines zoals zaagmachines, straalmachine voorzien van een spuitlijn met watergedragen lasprimer, boorinstallatie en knikmachine. Ze zijn is volop in ontwikkeling en om deze positieve veranderingen te kunnen blijven waarmaken zijn wij ter uitbreiding op zoek naar: Loodsmedewerkers in 2-ploegendienst.

Solliciteren

Interesse? Of wil je meer informatie? Reageer dan direct; brianhauwert@werktalent.com

Deel via social media:
Brian Hauwert

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent