Allround Medewerker Container

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Pernis Rotterdam
Salaris € 2050,- per maand
Direct naar:
Werk je graag zowel binnen als buiten? Ben jij een echte doorzetter? En houd je wel van een overuurtje hier en daar? LEES DAN VERDER!

Over de functie

In de functie van Medewerker Containers ben je werkzaam bij onze opdrachtgever op het containerterrein. Je werkzaamheden bestaan o.a. het laden, lashen en securen van (vooral) special equipment in/op containers. Sommige lading moet afgezeild of dichtgekrompen worden.

Een voorbeeld van het securen van een container door middel van special equipment: Het plannen van productie van kist of vloer; Het op maat zagen van alle benodigde materialen voor de kist; Het bouwen van de kist. Eventueel met de heftruck de kist verplaatsen. Hierbij komen gereedschappen als automatische zaagbladen en spijkerpistolen kijken.
 

Wat wij bieden

Standplaats: Pernis.
Soort dienstverband: Fulltime.
Salaris: €1.900,00 tot €2.300,00 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
Doorgroeimogelijkheden: Ja.
Vaste dienst: Tijdelijk dienstverband. Bij gebleken geschiktheid kans op vaste aanstelling bij onze opdrachtgever.

 

Wat wij vragen

Heb je een heftruckcertificaat, hijscertificaat en/of een VCA-certificaat? Of een achtergrond in de haven/bouw met ervaring als Timmerman/Lasher/ Sjorder/ Bouwprojecten? Dan heb je een voorsprong. Maar ook zonder deze papieren kun je bij onze opdrachtgever aan de slag. De enige echte vereisten bij onze opdrachtgever zijn een goede instelling en de bereidheid om te leren. Onze opdrachtgever vindt dat namelijk belangrijker dan een papiertje.

  • In het bezit van eigen vervoer. Of bereidheid om met het OV te reizen en 15 min te lopen naar locatie.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.

 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een onderneming gespecialiseerd in export verpakken- en lashing securing van special equipment. Onze opdrachtgever is gevestigd op een centrale plek in de haven van Rotterdam omgeven door terminals en depots. Op deze locatie (24/7 beveiligd) beschikt onze opdrachtgever over een loods voorzien van zware halkranen en een ruim buitenterrein.

Onze opdrachtgever biedt de mogelijkheid om in eigen werkplaats grote zware lading tot 35 ton te ontvangen en deze zee- of luchtwaardig te verpakken. Klanten zijn kleine tot grote (project) expediteurs met een wereldwijd netwerk evenals productie- en engineering bedrijven. Onze opdrachtgever verzorgt de zeewaardige verpakking van o.a. pompinstallaties, besturingssystemen, meetapparatuur, speciale buizen en spares voor de scheepvaart, olie en gaswinning.Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je snel aan de slag? Solliciteer dan direct of neem contact op met bodenotter@werktalent.com. Vergeet niet je meest recente CV mee te sturen. Tot snel!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent