Onderhoudsmonteur voor allerlei verschillende type hoogwerkers

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Oud Gastel
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben je technisch onderlegd, hou je van sleutelen en ben je toe aan een vaste baan? Wij zoeken namelijk voor een gerenommeerd bedrijf in Oud Gastel 2 PDI medewerkers!

Over de functie

In de functie van PDI medewerker (Pre Delivery Inspection) ben je verantwoordelijk voor het testen, assembleren en repareren van diverse soorten hoogwerkers (groot tot klein). Je checkt de hydroliek, pneumatiek en elektrotechniek. Je hoeft geen kennis van alle onderdelen te hebben, ze leren je namelijk graag nieuwe dingen bij! Iemand met bijvoorbeeld een autotechniek achtergrond past perfect op deze functie. Werken met hoogwerkers is uitdagend en afwisselend, dit omdat ze in alle verschillende grote's en types zijn. Hoe groter de hoogwerker, hoe groter de motor en techniek is. Je komt te werken in een team vak gekken die je graag een volwaardig PDI monteur maken! Er werkt een team productiemedewerkers om je heen die zorgen dat jij altijd de juiste spullen/onderdelen hebt om heerlijk te kunnen werken.

Wat wij bieden

Je krijgt voor deze functie betaald conform de eigen cao van de werkgever. Je kan fulltime aan de slag in dagdienst. Afhankelijk van de functie en je ervaring wordt de salarisschaal bepaalt, waarbij het maandsalaris zal liggen rond de € 2.500,- bruto per maand. Daarnaast worden je reiskosten vergoedt, wordt overwerk prima beloond en kan je er een contract voor onbepaalde tijd aan overhouden.

Wat wij vragen

Wie ben jij?

• Je hebt een technische achtergrond door middel van opleiding of werkervaring
• Je bent op korte termijn beschikbaar, bij voorkeur per direct
• Je bent woonachtig in de omgeving van Roosendaal / Breda
• Je werkt graag fulltime en in dagdienst.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een prachtig internationaal bedrijf (+10.000 medewerker) op een afdeling van ongeveer 30 man. De vestiging in Roosendaal heeft een goed ingerichte, nette werkplaats waar dagelijks 30 monteurs nieuwe hoogwerkers onderhouden, repareren en verzendklaar maken. De werkomgeving is veilig, de CAO is goed en de sfeer is uitstekend.

Solliciteren

Interesse? Of wil je meer informatie? Reageer dan direct; brianhauwert@werktalent.com of 06-30020699.

Deel via social media:
Brian Hauwert

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent